Plnotučné mlieko pre skoro dvojročné dieťa
Ahojte,chcem sa poradit,kedze tu vidim strasne vela nazorov na podavanie mlieka,vytvorila som vlastnu diskusiu.davam synovi od 20mes,polotucne mlieko vacsinou stou kratkodobou spotrebou no posledny tyzden sa ho nevie dopit a obvikla davka mu nestaci,mozem bezproblemov prejst na plnotucne trvanlive?lebo v noci miesto jednej flasky vypil 4 posledne noci.a potom o samozrejme boli brusko.dakujem
@lucia006 a keby di vyskusala nereagovat nejaku dobu?
Lebo moji,ked sa obcas zobudili.tak som ich len preniesla ku mne na postel bez reci a spali sme dalej. Ine bolo,ked maly maval nocnu moru,to mal niekolkomesacne obdobie,ze sa tak raz do tyzdna zobudil s neutisitelnym placom,asi 30min.to vzdy trvalo..ale mimo toho pohoda. Mala,ked zamrnka,tak ja to sice pocujem,ale necham tak. Musela by sa uplne zobudit,postavit v postielke alebo naozaj plakat.
A zas skus mu vychat tu vecernu kasu,daj mu len ten chlebik a mliecko namiesto tej kase. Alebo nedaj ten chlebik a daj kasu..ono mu to moze byt aj tazke na zaludok,a preto je nepokojny.
@siska53 my uz sme skusali vsetko nevsimat si a pod.ved za tie 21 mes,sa toho uz pomenilo spi medzi nami ,cize nemusim vstavat kpostielke,nieje to len zamrnkanie a konec ,on ked chce raz mlieko bude kricat mlieko dovtedy kym ho nedostane potom je klud ale dakedy zasa vstva pomimo mlieka ra teplo,raz brusko a pod,kase mu nedavam iba obyc.detsku krupicu ,nie samozrejme kazdy den ,veceru menim raz chlieb so unkou inokedy slekvarom ,kedy ako ,on ma dost pestru vyvazenu stravu.vtom to nebude ze by bol hladny.
@lucia006 len krupica je dost tazka..moj maly,ked som mu dala krupicu vecer,nevedel zaspat..ked inu kasu,nebol problem ale po klasickej krupici ano. Myslela som,ze ci nie je prepapany,ked ma aj chlieb s dacim a za tym zachvilu krupicu a este aj mlieko..ale to ty vies....mozno len s vami cvici a stacilo by zopar noci vydrzat..alebo cakat,nez ho to prejde...
@siska53 no on praveze pokrupicu spi lepsie nebudi sa tolko a mlieko mu robim az pred 6tou rano,inokedy uz o1nej buntosi ,chce mlieko,ale to tu vobec nejde vlastne o nocne papanie ,este nema az tak moc myslim vek,zeby to bolo obzvlast cudne ze pije jenu flasu vnoci,ale ide o budenie samotne mrncanie ,rev,sedi,pretaca sa proste nespokojny,nie kazdu noc ale casto,plus este nikdy neprespata noc! 😒
@lucia006 nemyslela som nocne papanie,to viem,ze daktore pytaju,kamoskine do 2r.pravidelne o 1v noci pytali flasu,skor o to,ci toho nepapa vecer na noc. Ale to ty vies. Moji by po chlebe uz kasu nezjedli ani teraz..
A neviem,ako spinkava,kebyze ho date do vyvysenej polohy? Nir na vankus,ale pod matrac nieco,aby bol vyssie. Ci nema aj reflux. Nas v noci tiez vzdychaval,lrn on sa nebudil s vynimkou tych nocnych mor a obcas,ked chcel ist k nam.
Nas podla mna mal reflux,preto mal i to vzdychanie.on mal uz ako babo tichy reflux,negrckal prehnane a zistili mu to,az ked mal pol roka...
A mozno potrebujete cas. Kamoskin sa od isteho obdobia budil kazdu polhodinu,hodinu. Skusali vsetko,s nimi v posteli spal,bez nich,v inej izbe..nic. Odstavula ho,aj tak to robil. trvalo to skoro pol roka a zrazu prestal.
Mozno len vydrzat...
@siska53 myslim si,ze to bude aj nas pripad,ze mi mu nemozme pomoxt,musi ztoho vyarast naucit sa spokojne spat a prejde to same zo dna na den ,jedine v to dufam,skusali sme aj to smatracom aj tak sa smikol nizsie ,lebo on rad spi na rovnom neprikryti len ta,od mala,reflux nemal a nema urcite chpdili sme na gasrto,papa ako som pisala hocco nie vzdy rovnako kase ziadne sem tam krupicu ,inokedy chlebik prazenicu atd. Okolo 19tej a potom okolo pol 9 vecer este mlieko,

@lucia006 este mi napadlo,ci to nie je preto,lebo privela vecer papa..sa mi to zda moc.moje deti jedli a jedia bud kasu ale o ten chkieb a mala,ked bola kojena,tak moje mlieko.
A dr.mi aj vravela,ze po kasi moze smadit,preto sa moze budiť.