Podľa čoho ste postupovali pri zavádzaní príkrmov?
Prosím vás máte niektorá niaku tabuľku ,knihu , hoc čo podľa čoho ste sa riadili pri papani detičiek. My sme začali dnes mrkvičkou ..ale mam v tom zmätok.... Malému chutilo ...
@sonik231 najprv vyskusat púar jednodruhovych - kazdy tak 3 dni - kvoli tomu, aby si vedela odsledovat pripadnu alergiu. mrkva, zemiak, cukina, batat, maslova tekvica, hokaido .... pomedzi to ich mozes aj kombinovat spolu, ked ich uz mas odskusane. medzi prvymi som davala aj cviklu, spenat, mysli, ze aj kalerab mlady .... po 2-3 tyzdnoch som davala aj ovocie (jablko, banan, hruska) a po mesiaci som zaradila maso. po dvoch mesiacoch aj bielyjogurt po troske, ja som od zaciatku davala aj lepok - par ovsenych vlociek do zeleniny. alebo chlieb/biely rozok ozuzlat. ja som sla od 6 mesiacov, ty zacinas (predpokladam kvoli UM) skor, tak v pohode mozes ist pomalsie. ako pisala pribinak, k zelenine kvapku olivoveho oleja. pozor, bielok a tvaroh/obyc.kravske mlieko az od roka.

Kludne aj zajtra mrkvu, potom daj zemiak, bataty, cuketu, mozes zemiak prestriedat s ryžou, pridať špenát, vajecny zltok, pridať ruzicky brokolice, červenú šošovicu a kombinovať to s maskom
Davaj kvapku oleja, rascu.