icon

Polievočka pre 8-9 mesačné dieťa?

lubinka9
31. okt 2010

Ahojte, môžu takto malé deti papať polievku? Akú? Ako navariť?
Ďakujem za rady, malý okrem MM odmieta piť iné, troška vodičky. Máme ale teraz horúčky a potrebujeme zvýšiť príjem tekutín, MM nestačí 😒 Tak skúsim čokoľvek.

katkabg
31. okt 2010

jasnackaaaa:D 1 zemiacik,jedna mrkvicka jeden kalerabim,na prvy krat staciiii...vsetko uvaris a nakoniec pomixujes tak aby to malo aj stavicku a das do flasky alebo skusis lyzickou...tato je njjednoduchsia ale kukni si tu su vseliake temy napr.zaciname s prikrmi a takkk :D

tamarka1
31. okt 2010

uz davno moze papat polievocky...presne pozri si prve príkrmy...su vyzivne a dieta ich uz potrebuje.... ale ked nevies ci nie je alergicke na nejaku zeleninu ...tak neviem, dat mu to hned naraz.... to sa zacina postupne s jednym druhom zeleniny viac dni... najprv napr. so zemiacikom.....

junovka
31. okt 2010

podla mna aj slabsiu slepaciu polievku so zeleninou by si mohla dat a k tomu bezvajecne cestovinky, pokial uz mate odskusany lepok

marcelkatt
31. okt 2010

Môžeš dať zeleninovú polievočku, slabšiu kuraciu, zemiakovú polievočku, karfiolovú, špenátová so zemiačikom.....

jk77
31. okt 2010

my sme zacinali zeleninou- mrkvickou, po 3 dnoch len rozvareny zemiacik, po 3 sme zmiesali mrkvicku a zemiacik. Postupne sme pridavali zeleninku a striedali kombinacie. Vsetko bolo dost riedke, tak mal taktiez aj prijem tekutiny. Pit tekutiny ma problem aj teraz, ale polievocky ma kazdy den skoro taku porciu, ako tam moja...Ak chces, napisem ti do IP nase postupy.

zuzkat1
2. nov 2010

polievocky papat moze napr. zeleninove ako aj sebe robis uz aj s cestovinou v jeho veku ale bez korenia a soli,aj s maskom,alebo uz aj rascovu moze v tomto veku so zltkom... koj castejsie, hoci aj kazdu hodinu si ho priloz...ja este stale len kojim. mala ma 9,5 mesiaca a vsetko ine odmieta (myslim tekutiny, prikrmov zje tak 5 lyziciek)... moja mala horucky len po ockovani,ale ja som aj vtedy len kojila...