Pomáha vám manžel pri príprave príkrmov?
Prosim vas co sabtyka okolo prikrmov pre babatko robite vsetko vy alebo vam pomaha v niecom aj muz....
Ak mozte naposte ako to mate vy
Vdaka
No kto ma cas tak urobi. Ved to je snad najmenej osupat zeleninu a hodit to do hrnca.
Ale ak to tvoj nerobi a chces mu splechnut do tvare ze ale iny muzi to robia urcite s tym pre to nezacne.
Robím si ja muž je v práci a keď je doma venuje sa deťom a ja robím jest
Tak mne pomáha ako sem tam. Musí byt v dobrej nálade. Ale väčšinou keď vidí že nestíham alebo niečo, stačí že mu poviem a už hneď beží.
Áno jasne, robí. Vždy ked mu poviem, nechaj urobím ja, tak mi povie, že synček je nás oboch tak chce fungovať okolo neho vždy ked sa dá. Či prikrmy, kŕmenie, prebaľovanie, kúpanie, prechádzky. Niekedy mám pocit, že denne sa malemu viac venuje ako ja. No on chce aby som si oddýchla😇
Moj robil a aj robi vsetko okolo maleho plnohodnotne rovnako ako ja, samozrejme ak nie je v praci. Ked sme doma obaja, tak si vsetko delime, od starostlivosti po dieta po varenie a upratovanie. Vstava aj vecer krmit, kupe, uspava, krmi...Moj mi sam povedal, ze chce byt "naozaj otcom" a chce sa na vsetkom podielat a nenechavat to vsetko iba na matku, kedze podla neho je to nefer voci zene a takto si aj on vybuduje pevny vztah so synom.
Nie, prikrmy nevari. Mame pracu podelenu, on ma na starosti ine veci. Ale ked je doma, maleho postrazi, zabavi aj pokocikuje.
Moj robi naozaj vsetko. Normalne plnohodnotny rodic, manzel, clen domacnosti. Pokial ide ale o pripravu prikrmov, tak to nedava. Vzdy povie, ze nechape ako mam na tieto kombinacie fantaziu, ze on by nevedel vymysliet 5 plnohodnotnych a vyvazenych jedal. Sme sa smiali, ze keby su oni dvaja doma, tak asi jedia iba parky :D (parky doma nejeme, nemavame a malemu by sme ich urcite nedali jest). Konkretne ale nakrmit a poupratovat po dietati to uplne v pohode - kto ma cas, ten krmi.
Nie, varila som ich sama, ale mňa veľmi nebavilo varenie prikrmov
prikrmy sa varili v case, ked bol manzel v praci, takze tam zrovna neparticipoval - pri krmeni alebo robeni kase atd. tak tam uz samozrejme ano
pre mna hodit tri kusy zeleniny do Aventu bolo to najmenej, viac mi pomohlo, ze si maleho zobral, ked prisiel z prace a aktivne s nim travil cas a ja som si oddychla
Mne nepomaha ani pri priprave pokrmov, kazdy vari v kuchyni sam😅 ale nie, prikrmy nerobil vobec, on podla mna ani netusi, ako postupovat a co varit decku
Čo je na príprave príkrmov také náročné, že je treba s nimi pomáhať??? To už fakt nezvládnete samé nič? Ja si neviem predstaviť, že by sa mi muž motal po kuchyni kvôli tak triviálnej záležitosti... Venuje sa deťom od narodenia, keby mohol, tak aj kojí 😂 Ale k príkrmom som ho fakt nepotrebovala... stačilo, že vzal kočík a na dve-tri hodiny sa stratil😉
Nie, muz nikdy nevaril ziaden prikrm, max. robil parkrat kasu. Prikrmy som varila vacsinou len na obed (na veceru zvycajne kasu) a to muz vtedy pracoval. Neviem, ale tato cinnost mi nezabrala natolko vela casu, ze by ma to bolo obtazovalo alebo ze by som bola potrebovala pomoc. Ovela viac casu ako priprava prikmu mi zabralo samostatne krmenie, pretoze moje dieta odmietalo uplne vsetko 🙂
Ja zvycajne robim. On vela x krmi.
Môj muž je schopný spraviť akúkoľvek z domácich prác, vrátane tých vyslovene "ženských", ale teda, ak mám byť úprimná, príkrmy nikdy nerobil.
Ten moj nepomaha s nicim. On normalne robi to co treba a o co ho poziadam. Keby bolo treba, tak aj tu mrkvu a krumpel na prikrm ocisti a uvari
To je ta najjednoduchšia časť ohľadom starostlivosti o dieťa. Ved to je za chvíľku hotové, nachystané. Ale krmil, staral sa a aj v noci, čiže aby robil prikrmy som nežiadala, ale ak bol s dieťaťom sa tak vedel urobiť kašu napr na desiath
Nie nepomaha. Preco? On je rovnaky rodic ako ja. Takze si pracu okolo domacnosti delime podla moznosti a potreby. Co sa tyka prikrmov, vacsinou som chystala ja, ale zeleninu ci ovocie nacistil, ak mal cas on a ja som bola v praci.
Naparit/uvarit prikrm, vedel aj spravil, ak som nebola doma.. ale 90% som robila ja... mala som avent 2v1, tak ani neviem v com by mi pri tom pomohol? Osupat 1 mrkvu ci nakrajat pol cukety a zemiak? Vyrobit prikrm bola taka jednoducha zalezitost, ze fakt netusim, kde mi tam bolo treba pomoct 🤷♀️ a vacsinou sa to zviezlo pri priprave obeda.
On ju, ale rad krmil 😂🤷♀️

My to mame tak ze ked je muz doma krmi maleho on
kasu vie spravit ,
ked bol prikrm naparovany tak som robila ja kedze som medzitym aj nieco robila v kuchyni a on nakrmil