Poraďte recepty na mäso na šťave pre 15mesačné dieťa
19. nov 2019
Ahojte mozete mi.poradit nejake recepty ?
Je taky slabsi jedak nech skusim nieco nove mozno mu nieco z vasich receptov zachuti dakujem
mojmu chuti napr. pecene morcacie stehno, mavaju v bille aj lidli taky velky kus, tak posolim, okorenim, podlejem, zatvorene supnem do rury na 160 na 2h a hotovo. priloha ryza alebo zemiaky.
moja ked mala vyse roka ... jedla uz to co mi .. masosa rozvarilo maksie aby rozzula nakrajalo na drobno ..akurat spom nedavala koreniea sol tolko .. inakziadnerecepty pre dieta a zvlast inym
Dakujem za recepty skusom ja uz tiez davam.vedsinou to co jeme my nerobim.rozdielne obedy len.je taky vyberavy tak mi treba.nieco nove do coho by sa pustil

@dada0902 podľa mňa už môže všetko papať okrem plesnivých syrov a húb.
Môj syn má najobľúbenejšiu omáčku tak, že mäsko naklepem (nám osolím, jemu nie), obalím v hladkej múke aby neostalo suché, osmažím z oboch strán, potom pridám cibuľku, trošku orestujem, pridám zvyšnú múku v čom som obalila mäsko (cca 1PL múky)- urobím zápražku, zalejem vývarom, do toho pretlačím cesnak, dám lyžicu masla a občas dochutím ešte korením.
Cez leto som do toho pridala ešte lečo - papriku a paradajku a vznikla z toho omáčka na srbský spôsob. Občas zas kukuricu, hrášok.... Podľa toho čo mám doma. Základ ale skoro vždy rovnaký 🙂