icon

Poraďte stolný mixér na smoothie

lucianakoniku
21. feb 2015

Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖

irresistible
8. feb 2016

@mizulienka ahoj, kokosove mlieko kupujem v tesku 🙂 V bioshopoch nevedia ake peniaze zan pytat a rozdiel je minimalny. Ja ale kokosove mlieko do smoothies nedavam, len do domacej cokolady, co vyrabam. Smoothies pre deti je co najlepsie ovocie a do toho trochu spenatu, semiacok a voda. Inak, dobre recepty na smoothies pre deti alebo zacinajucich su volne dostupne na www.simplegreensmoothies.com, hoci tie manga a ananasy u nas su otazne...ale da sa na kulaushop.sk.

irresistible
8. feb 2016

@mizulienka sice uz ho asi aj mas a vies, ale ano, rozmixuje vsetko, co si napisala, to su makke veci...rovnako mandle, kocky ladu, mrkvu...
Ako si s nim zatial spokojna? Nam fici uz 14 mesiacov 🙂

irresistible
8. feb 2016

@akayka napriklad chia pudding do parfait tot...ja davam slivky miesto fig
http://againstallgrain.com/2015/05/21/chia-almo...
Hrozne dobre to je 🙂

kreola
17. feb 2016

Ahojte. Aktualne tiez riesim kupu mixeru na smoothie a kedze nechcem kupovat nic nad 250 eur, tak je uz pre mna pase aj Omniblend, Bianco Prima, Vitamix atd.
Citam, ze velmi vela ludi ma a je spokojnych s G21. Stale vaham a rozhodujem sa medzi tymito dvoma druhmi - maju rovnaky vykon, rozdielnu cenu 🙂. V com by ste videli plusy a minusy z kazdeho mixeru? Ak by ste si mali vybrat, ktory by ste zvolili?
http://www.okay.sk/g21-perfect-smoothie-2/
http://www.klarstein.sk/Kuchynske-spotrebice/Mi...
Dakujem vopred za pomoc 😀

zuzana_kov
17. feb 2016
Používateľ zuzana_kov je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana_kov.

ako nieje mixer ako mixer 🙂 ja som chcela na tie smoothie, kupila som nejaky lacny a ako to bola strasna biedea. preto je lepsie uz zainvestovat do niecoho lepsieho. uz som sa poucila :(

irresistible
18. feb 2016

@kreola my mame uz vyse roka ten G21, bezi denne aj niekolkokrat a podla mna je v pohode. Ten druhy, co si nasla vsak vyzera ako lepsi deal financne - nadobu ma o pol litra mensiu, co ti moze byt uplne jedno, je to dost. Otacky ma ten Klarstein lepsie, aj ked ja ani to maximum nepouzivam...ani by som nevahala pri jeho kupe...22e usetrenych ;)

kreola
19. feb 2016

@irresistible Dakujem, dakujem 🙂 .
Este si to stale pozeram, citam, premyslam, vaham a este ma zaujala G21 s 1680 watt - ze ci nebude lepsia a som v limite do 250 evry 😀
http://www.okay.sk/g21-perfect-smoothie-vitalit...

Lebo silnejsi Klarstein ma 1800 watt a je este drahsi.
http://www.klarstein.sk/Kuchynske-spotrebice/Mi...

je ten rozdiel vo vykone mixerov viditelny? myslim napr. v hladkosti smoothie? Moze byt rozdiel 180 - 300 watov rozhodujuci pre vysledok? Alebo tych 1500 watov uplne na smoothie staci?
Diiiik za vsetky reakcie 😵

irresistible
20. feb 2016

@kreola 1500W urcite staci. Tie drahsie podla mojho nazoru zbytocne tahaju peniaze z vrecka ;) Stopkovy zeler donho nikdy nesupem a viem ze tam je len a len podla prichute, napriklad, ziadne vlakna. Detto pomarance, jablka so supkou... Robievam kadejake pudingy zo susenych sliviek a potvora, z casu na cas sa tam zatula kostka - viem podla zvuku, ked to mixuje a rozmixuje to na mini kusocky...no, nie na takze, ze nevies, lebo akokolvek male, stale su tvrde. Ladove kocky akokolvek velke davam cele a nema najmensi problem...este som nenatrafila na nieco, co by mal G21 problem a to ho pouzivam niekolkokrat denne 14 mesiacov.
Mozno je myslitelna vacsia dokonalost a hladkost, ale osobne si to neviem predstavit a vysledky z G21 su, podla mna, vyborne. Prvych 6 tyzdnov som pouzivala klasicky mixer s asi 400W a to teda je rozdiel, ano, mega ;)

weelee
10. mar 2016
Používateľ weelee je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od weelee.

Tiež práve vyberám mixér a keďže 200 € nie je malý peniaz, dlho nad tým rozmýšľam :/ Zaujali ma ten z tej stránky klarstein ... @kreola objednala si ho nakoniec? odporúčila by si ho aj mne? Ďakujem

kreola
11. mar 2016

@weelee Ahojky. Ono to nakoniec dopadlo inak 🙂. Boli sme si ten Klarstein pozriet nazivo v predajni, chcela som si ho rovno aj kupit ale popravde, prisiel mi taky kvalitativne iny, ako G21. Mala som pocit, ze ta nadoba je trosku tensia, aj ta cast s motorom nebola az taka tazka ako som cakala. Neviem taky subjektivny pocit, proste sme sa s muzom vtedy rozhodli radsej pre G21 a vybrali sme silnejsi motor s vykonom 1680W, mali sme este nejaku nevybratu zlavu v eshope, tak nas vysiel cenovo ako ten s 1500 W. Mame ho tyzden a zatial som v nom robila len ovocne smoothie pre dceru 😀.

allesandra
15. mar 2016

@fivecat Dobrý, rozmašlam nad kupou smoothie makeru od Klarsteinu, ako ste s nim spokojna? Funguje stale dobre? dakujem

fivecat
16. mar 2016

@allesandra ja som s nim velmi spokojna, hlavne tie vymenne nadoby su fajn, udrzba bezproblemova. Mixuje do hladka, niekedy mixujem na viac krat, ked davam rozne konzistencie (napr. najskor orechy, potom pomaranc), aby to bolo rychlejsie.

allesandra
16. mar 2016

@fivecat dakujem za info,vcera som objednala ten o trosku vykonnejsi 1000w,tak dufam ze bude dobre mixovat. A tie orechy a semena ti rozmelie do hladka,ze ich v napoji ani necitit? Supky tie uplne rozmixuje?

fivecat
17. mar 2016

@allesandra ano, rozmixuje aj orechy aj supky uplne do hladka, niekedy citit z pomarancov vlakna v napoji a treba dlhsie mixova a lepsie supat 😃

margaretka_9
17. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

Baby a kolko stoji taky kvalitnejsi mixer?

liv1
17. mar 2016

@margaretka_9 my sme dali za nutri bullet cca 120-130 s 10 percentnou zlavou tusim. Ale mame ten vykonnejsi, ten zaklad je tusim do 100 eur.

anndrea
18. mar 2016

Kočky aj ja sa rozhodujem čo kúpiť, cenovo do úvahy pripadá ten výkonnejší nutribullet alebo aj produkty značky Klarstein vyzerajú dobre len ich nepoznám a ešte Kenwood tak čo by ste poradili?

jarka_111
22. mar 2016
Používateľ jarka_111 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka_111.

@anndrea Ahoj, my mame doma ten z Klarsteinu a super. Moj stary plastovy smootie maker sa s tym neda ani porovnat 😀

nikusik0107
6. apr 2016

zdravim chcem sa vas opytat ako dlho vydrzi smothie...napr mam ananas spravim si dnes ananasove s bananom..ako dlho to mozem skladovat v chladnicke viem ze sa to ma hned pit ale rano nestiham robit takze vecer spravim rano doobedu vypijem vydrzi tak alebo nie?

akayka
19. apr 2016

Ahojte.. Potrebujem radu k G21 Smart Smoothie vitality.. na začiatku februára som si ho kúpila.. Používam ho tak 4-6krat do týždňa.. Všetko išlo ok - až dodnes.. Prestal svietiť displej.. Mixér funguje - ale displej nie - občas preblikne.. Stalo sa to už niekomu? Funguje vám ok? Asi ho budem musieť reklamovať - z čoho nie som veľmi nadšená - aj keď "funguje" - tak ma naštvalo, že za také peniaze sa po dvoch mesiacoch niečo takéto stane.. Ďakujem za reakcie..

anitta41
19. apr 2016
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

@akayka urcite necakaj a chod ho reklamovat skor ako neskor, aby ti ho vyreklamovali

nikol955
Odpoveď bola odstránená
simben
7. júl 2016

Ovocné šťavy zbožňujem , 😎 😎 , Obľúbila som si mixér https://www.hej.sk/stolny-mixer-philips-hr2195-00/ , má výkon až 900W , ak sa tomu nerozumiete , má to výkon väčší ako niektoré mikrovlnky . Ďaľšou výhodou je , že mixér má veľkú mixovaciu nádobu . Rozdrtí ovocie , zeleninu a dokonca aj ľad ! Najlepšie v lete je si pripraviť chladené smoothie .
Z hej.sk som si objednala kôli lákaveľ zľave , ktorú som aj využila pri nákupe : http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ , určite odporúčam !

miroslava999
13. júl 2016

mnaaam, ten recept na smoothies musim vyskusat. to znie super. ja som si kupila na hej cez http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ Kenwood Major KMM770, aj s mixerom, dokonca aj lad mi drti. je trosku hlucny, ale je super. a kedze aj vela peciem, tak vyuzijem velmi.

lilu74
15. júl 2016

Tiez som hladala mixer na smoothie ale nakoniec som si kupila kvalitny klasicky mixer kt.mi rozmixuje aj lad aj ovocie a mam smoothie.polievky..atd

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
lea132
7. aug 2016

Ahojte, chcem kupit g21, len sa chcem spytat, je velmi hlucny?

wladka
6. jan 2017

Baby, ja zhanam daco do prace, prakticke a fajn (uz mi lezu na nervy tie iste desiate a obedy).. dake tipy? Mensie kusky mi nevadia ;).. vdakaaaa

liviadanova
10. mar 2017

Nejaké novinky v tejto téme? 🙂 Rada ich uvítam, zvažujem kúpu smoothie mixéra. Bohate postačí 1 L nádoba a výkon aspoň 900 W.

lilu74
13. mar 2017

A recepty prip.web s vela receptami?🤗