icon

Poraďte stolný mixér na smoothie

lucianakoniku
21. feb 2015

Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖

evaachesa
24. sep 2020

@ice8 ja mám nutribullet už cca 4-5 rok a používam ho denne..hlavne teraz keď synovi mixujem príkrmy, alebo ak aj chcem hladkú omáčku tak za 4 sekundy to mám úplne na hladko...doteraz funguje na 100% ... Mám aj klasický tyčový mixér s nadobkami kde sa dá zase mixovať nožmi, no nevymixuje tak ako nutribullet ... Ja môžem len odporúčať
@lucianakoniku

sims4
27. sep 2020

@elistek13 A aký to je presne prosím ťa?

danka808
28. sep 2020

@elistek13 Joj ano tie su uzasne, to mi uplne staci cerstvy chleba, obycajne maslo a taketo paradajky. To je najlepsia vecera v lete. Mnam! Ale aby sme sa tu nebavili mimo temy tak som davala uz paradajku do smoothie

elistek13
29. sep 2020

@sims4 Vies co najdem ti ho na internete rovno ale na ich stranke a uz si potom pozri, ze kde sa da kupit lebo neviem ake mate u vas obchody. Vies ako to je, v kazdom meste je to inak. https://www.sencor.sk/nutri-mixer/snb-6600-bk tento mam, hned tam mas aj tlacitko, ze kde kupit tak si ho najdi alebo ved aj cez internet si ho mozes objednat ak ti to je pohodlnejsie. podla mna je fajn, tak dobry spratny, jednoducho sa ovlada a rovno z tej nadobky, v ktorej si mixujes, si vies spravit aj flasku a zobrat si ju so sebou
@danka808 ja sa snazim v poslednej dobe piect chleba doma, mame vzdy cerstvy a s tym veru viem zjest vsetko. aj suchy mi chuti :D fakt? ja sa bojim, ze to tam bude moc vyrazne. s cim si to miesala?

sims4
30. sep 2020

@elistek13 Joj ďakujem ❤ Škoda, že sa to nedá rovno odtiaľ objednať ale nájdem si kde ho majú. Aj ovládanie vyzerá byť celkom jednoduché, to sa mi páči. A ty si ho kupovala za tú cenu čo je tam odporúčaná či za inú?

elistek13
1. nov 2020

@sims4 Nie je za co 🙂 A ako to dopadlo? Ani si sa neozvala este

danka808
1. nov 2020

@elistek13 to sa nemusis bat, vies co normalne so zeleninou nejakou, zeler tam davam a niekedy pridavam aj paradajkovy dzus len 🙂 da sa to kadejako pokombinovat

sims4
2. nov 2020

@elistek13 Jasné, prepáč neviem prečo som sa neozvala, normálne som zabudla. Aj som si hovorila, že ti musím dať vedieť ako mi sadol. Kúpila som ho pár dní na to a už žijem zdravšie :D Je to takto jednoduchšie lebo aj keď som veľmi hladná tak to tam len nahádžem a môžem "jesť".
@danka808 Fakt? Tak to musím vyskúšať aj keď ja moc paradajkový džús nemusím ale dám tomu šancu

elistek13
18. nov 2020

@danka808 Rovno aj takto dzus pouzivas? Nie su lepsie cerstve paradajky alebo nejake lupane? Ja nemam rada ked tam zostavaju tie supky niekedy vies pri takychto veciach. Ja som si nasla nejake recepty akoze na internete tak som zvedava ci mi nejake z toho budu chutit, lebo su vacsinou cele zeleninove :D

elistek13
18. nov 2020

@sims4 Joj to som strasne rada 🙂 Tak dufam, ze ti bude co najdlhsie sluzit a ak by si potrebovala este v niecom poradit tak sa kludne ozvi 🙂

danka808
23. nov 2020

@sims4 vies co mne ten dzus vyhovuje trosku viac ako cerstve paradajky kvoli tomu, ze tam nie su semiacka. to nemam moc rada ked to v tom citim, ako dieta ma aj natahovalo ked som citila nieco take v piti takze tomu sa vyhybam ked sa dat. ale mozes pouzit napriklad konzervove lupane miesto toho 🙂

danka808
23. nov 2020

@elistek13 ano to som presne teraz pisala, ze ked nechces dzus davat tak tie lupane, tie uz mas aj bez supky a hlavne bez jadierok, tie viac vadia mne ako tie supky 🙂

sims4
24. nov 2020

@elistek13 Slúži zatiaľ super fakt musím povedať, že som už dávno nebola tak rada, že som niečo kúpila. Je to proste rýchlovka aj na raňajky alebo na desiatu a je to oveľa zdravšie ako to čo som zvykla na raňajky jesť pred tým

sims4
24. nov 2020

@danka808 Hej to je pravda to nemám rada ani ja. Skúšala som si napríklad do toho primiešať aj tie chia semiačka ale nesadlo mi to vôbec :D Chcela som aj ten puding z toho skúsiť spraviť ale to som si teda povedala, že to ani nebudem skúšať keď som to nezládla ani henta v tom smoothie :D

elistek13
25. nov 2020

@danka808 Ja to teda vyskusam. Trosku sa takychto cisto zeleninovych bojim, neviem ci mi to bude chutit, vzdy si tam aspon nejake jablko prihodim alebo nieco take aby sa to zmiesalo

elistek13
25. nov 2020

@sims4 Ano to aj mne dost ulahcilo zivot, ze proste rano nemam moc cas pripravovat nejake zlozite veci, takto len nahadzem ovocie a mam hotovo. Staci chvilka a je to uplne rozmixovane a super je aj to, ze si to mozem zobrat rovno v tej nadobe, ze to nemusim nikam prelievat

danka808
26. nov 2020

@sims4 joj to nemozem ani ja. ten puding z nich este zjem lebo tam je to take ze to napuci riadne ked to tam nechas do rana a ked to ochutim tak zjem ale trosku mi vadi, ze je to take slizke trosku

danka808
26. nov 2020

@elistek13 vyskusaj, za to nic nedas. prinajhorsom ked ti to nebude chutit tak si ho spravis proste iba raz. ale je to zdrave aj tie zeleninove cisto. vela robili teraz aj ten zelerovy dzus a to pit kazde rano, ze je to super pre organizmus ale to som ja napriklad nedala :D ale mozem si povedat, ze som to aspon vyskusala

sims4
28. nov 2020

@elistek13 Hej len to je dobré potom mať taký kde sa dajú aj dokúpiť tie fľaše alebo teda nádobky aby to bolo praktickejšie 🙂 Ale mne sa to strašne tiež ľúbi, že je to také rýchlo pripravené jedlo

sims4
28. nov 2020

@danka808 Na to som aj zabudla, že to je také slizké no, tiež som to len raz skúšala asi

elistek13
30. nov 2020

@danka808 Fuj, myslis z toho vlniteho zeleneho zeleru? To sa ale len to mixovalo, ja som to skusala a bolo to hrozne :D Ani jeden pohar som nezvladla vypit, to je strasne aromaticke

elistek13
30. nov 2020

@sims4 Ano to si treba dopredu asi radsej pozriet, no ja isto budem este nejake dokupovat, tie nase idu nastastie dat aj do umyvacky a nemusim to rucne umyvat

danka808
1. dec 2020

@sims4 hej je to take zvlastne celkom ale chutovo je to take nevyrazne, je fajn si to potom zmiesat s nejakym ovocim alebo to dat dokopy aj napriklad aj s tym smoothie a mas z toho celkom v pohode dezert. len to smoothie si sprav take hustejsie

danka808
1. dec 2020

@elistek13 presne to myslim :D ono je to take vyrazne, kamoska to tiez raz ochutnala a potom zvracala lebo proste jej to nesadlo, nema rada ani moc zeler takze hento bol taky preslap :D ale je to vraj strasne zdrave

sims4
3. dec 2020

@elistek13 Fakt? A to nemáš akože plastové? To väčšinou nemôže ísť vôbec do umývačky lebo to tam pri tých vysokých teplotách praská

sims4
3. dec 2020

@danka808 Fú no čo ja viem, mne to nejako nezachutilo extrémne ale skúsim to teda ešte tak ako si ty napísala a možnože to bude lepšie. Skúsim tam aj nejaké sušienky pridať alebo čo

elistek13
4. dec 2020

@danka808 Moznoze hej ale zase ked si to tak vezmes tak mas vela zdravych veci, ktore su ovela chutnejsie ;) Napriklad aj tieto smoothie su zdrave, mas to proste davky ovocia a vitaminov ako by si mala mat pocas dna, mozes si to zobrat kamkolvek

elistek13
4. dec 2020

@sims4 Vies co tam bolo napisane, ze to moze ist normalne do umyvacky, niekedy ked som len doma tak ked dopijem tak to len vyplachnem vodou ale vies ked niekde som tak sa mi to neda hned oplachnut a potom sa to uz trochu horsie umyva a vtedy sa hodi prave to, ze sa to da dat aj do umyvacky

danka808
9. dec 2020

@sims4 ved vyskusaj, no nedas za to nic. prinajhorsom ti to nebude chutit ani tak a uz to nikdy nespravis. ale zase teraz je to proste tak, ze o vela veciach sa hovori, ze su velmi zdrave ale nie kazdy ich dokaze zjest, to tiez nie je dobre nieco takto nasilu

danka808
9. dec 2020

@elistek13 ja viem, preto som si aj kupovala ten smoothie mixer lebo viem, ze je to zdrave, je to jednoduche a chuti to kazdemu. aj deti co nejedia normalne ovocie ho takto vacsinou zjedia lebo vlastne nevidia co to je a chuti to sladko 🙂