icon

Poraďte stolný mixér na smoothie

lucianakoniku
21. feb 2015

Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖

sims4
16. dec 2020

@elistek13 Aha tak to je zvláštne a je to taký nejaký obyčajný plast alebo nejaký špeciálne upravený teda? Lebo ja keď som dala niečo také umelé do umývačky tak to prasklo. Ak nie prvý krát tak potom ten ďalší krát isto

sims4
16. dec 2020

@danka808 Veď to je pravda no, keby niečo tak vylejem a nabudúce už také nebude :D A tak každý si proste musí nájsť čo mu chutí a skúšať nové kombinácie 🙂

elistek13
17. dec 2020

@danka808 ano tym sa to da velmi dobre zamaskovat, casto to radia aj tu na koniku, ze ked im deti nechcu jest normalne ovocie tak aby im ho spravili takto. vitaminy z toho maju a este je to aj bez problemov

elistek13
17. dec 2020

@sims4 neviem vobec ci je nejako upraveny alebo co, ale bolo to tam, ze to moze ist do umyvacky tak asi to nebude len taky nejaky obycajny. To fatk? Ja davam bezne aj umele misky normalne do umyvacky a nikdy sa im nic nestalo 🙂

danka808
18. dec 2020

@sims4 Ved jasne, ja som tiez skusala vela veci co tak ficali, ze to je zdrave a to je zdrave, ale nie vzdy mi to proste sadlo a tak som to proste nejedla. Ved si to viem predsa vynahradit aj inak tak aby mi to chutilo

danka808
18. dec 2020

@elistek13 ano ano presne, ja tam zvyknem davat niekedy este aj spaldove piskoty a to je fakt vyborne a vsetky deti to maju rady :D ani im nenapadne, ze by to bolo byt z ovocia, hned sa po tom zaprasi

sims4
21. dec 2020

@elistek13 Aha no to je zaujímavé. Ja som dala fľašky umelé také akože z hrubšieho plastu raz do umývačky a úplne sa rozpadli, musela som ich vyhodiť preto sa čudujem. Odvtedy sa vyhýbam tomu aby som dávala umelé veci do umývačky

sims4
21. dec 2020

@danka808 Presne tak, veď každý má predsa iné chuťové bunky ;)

elistek13
22. dec 2020

@danka808 fakt? To znie dobre, robis to ako pohar? Ake vrstvy tam davas?

elistek13
22. dec 2020

@sims4 To by ma asi porazilo :D Akoze neviem ja davam normalne do umyvacky umele veci aj co mam napriklad k mixeru, misky, taky kryt a apodobne, a nikdy sa tomu nic nestalo takze aj toto som automaticky dala a tiez v pohode. Moznoze zalezi aj na tom na aku teplotu si to dala

sunshine85
2. jan 2021

@gazah prosím ta, rozširoval by aj ryžu?chcem niečo aj na ňu, na ryžové kasu.

elistek13
2. jan 2021

@sunshine85 Ahoj, neviem ci sa ti tu mozem do toho primiesat aj ked si niektomu inemu pisala ale ja som uz tiez skusala aj taketo kase tam robit. Ja mam ale ten sencor nutri mixer a tam mi to ide v pohode. Ale robim to tak, ze si tam najskor dam tu ryzu a potom si tam pridavam este dalsie veci, napriklad oriesky, semiacka a podobne a vsetko to krasne pomixuje ale ja si ju robievam taku redsiu aby som ju mohla normalne pit lebo ranajkujem za pochodu vacsinou :D

gazah
2. jan 2021

@sunshine85 áno. Rozmixuje úplne všetko.

danka808
3. jan 2021

@sims4 aj to ale aj tie kombinacie napriklad strasne vela spravia. Vies ked si to kombinujes poriadne tak tam vies zamaskovat aj nieco co ti napriklad nechuti alebo aj detom to tam zakamuflovat a ani o tom nevedia ;)

danka808
3. jan 2021

@elistek13 Vies co nam chuti tam dam aj recepty su na internete. Ty si mi ale preco skor nenapisala tiez ze si tam takto robis kase? To by mi ani nenapadlo. To si akoze robis napriklad aj tu ryzovu?

sims4
8. jan 2021

@elistek13 ja som hladala taky aby mohol ist do umyvacky pred sa len sa to vsetko lepsie umyje a nezostanuz tam zbytky jedla
@danka808 ano ja tak maskujem spenat

elistek13
11. jan 2021

@danka808 Napriklad ale da sa spravit napriklad aj pohankova alebo psenova, len to si musis najskor uvarit a potom si to davam ja do toho mixera aj s mliekom vlastne, do toho si prihodim co chcem ci napriklad cokoladu alebo nejake kusky ovocia tak si to mixujem vies. Mne to ti tiez nenapadlo, lebo si to robievam iba sem tam cez vikend, cez tyzden rano na to moc nemam cas

@sims4 Hej je to tak praktickejsie, ja som sa na to ani nejako nezameriavala, ze aby to slo do umyvacky u mna to bola taka samozrejmost, ze to tam hodim a nic sa nestane :D Nastastie tie moje nadoby su na to usposobene takze s tym nebol problem

sims4
14. jan 2021

@elistek13 To si mala potom riadne šťastie 😀 Keby to nie je také a dáš to do umývačky tak by si to pekne pokrútené vytiahla a už by sa to použiť nedalo. Ja na to dávam pozor furt a neviem nájsť také čo majú proste hentú možnosť, že by to šlo aj do umývačky

danka808
15. jan 2021

@elistek13 Aha no to je skor asi potom na take vikendove ranajky asi. Lebo neviem ako by som to stihala cez tyzden :D To by so musela vstavat asi o 4. Ale dobre vediet, ze sa to aspon da, niekedy vyskusam, ja mam kase rada

papulienka48
21. jan 2021

@elistek13 Ahoj prosím ťa to si do toho dávaš také horúce? Keď to je čerstvo uvarené? Neublíži to dej nádobe? Lebo predpokladám, že je z umelej hmoty a to by sa teda bála tak také vriace nalievať. Riediš to potom ešte navyše aj s mliekom alebo vodou aby sa to lepšie rozmixovalo?

sims4
27. jan 2021

@papulienka48 Podľa mňa keď môže ísť tá nádoba do umývačky tak jej nejaká teplá kaša neublíži 🙂 Ale to je iba môj názor, možnože to bude aj v návode napísané potom do akej teploty sa tam môžu dávať potraviny nejaké

marcela64
1. feb 2021

Ahojte, mala som stolový mixér, ale pokazil sa a opraviť sa mi ho neoplatí dať, viete mi poradiť nový? Nepotrebujem nič extra drahé, robím si len smoothie a keď potrebujem niečo mixnúť alebo zahustit polievku mixovanou zeleninou. čo by ste mi odporúčali?

danka808
2. feb 2021

@marcela64 no napis cenovy strop, ci tam ches, chces tam teda mixovat aj horuce veci ak som dobre pochopila ? treba poteraz aj na spotrebu energie, niektore spapaju aj dost energie a tiez by som pozerala udrzbu aby bol lahko umyvatelny

usla35
3. feb 2021

no rozhodne nemusi byt extra drahy, jaj mam mixer ktory nebol ani drahy a pouzivam ho denno denne a som s nim maximalne spokojna

anitta98
4. feb 2021

pripojím sa k vám, ja som síce nedávno kúpila smoothie mixér no nič iné ako smoothie v ňou neurobím, musím kúpiť ešte jeden čo by mixoval aj polievky a iné veci ohľadom varenia :/

ice8
4. feb 2021

@anitta98 miomat to zvladne, tie polievky.. (mam doma, ale neviem porovnat, ine som nemal)

marcela64
5. feb 2021

@danka808 no ak by som nasla nieco do 50€ tak by som bola rada, mam ponorny aj rucny no chcem este stolovy taky co by som tam mixla aj smoothie ale aby mohol ist do umyvacky , mala som taky co nemohol ist a dost blbo sa cistil a vkuse bol zajdeny. pozerala som par ale nasla dom okolo 70€ a to je pre mna vela

anitta98
8. feb 2021

@ice8 ten je dosť drahý, hľadám niečo lacnejšie,ale ďakujem.
@marcela64 no ja tiež hľadám niečo ako ty, čo si našla? Lebo ja už neviem kde hľadať nech dám do googlu hocičo nájdem mi len drahé mixéry

usla35
9. feb 2021

ja som kupila mixer za 36€ a uz fachci kazdy den skoro 4 roky a som s nim velmi spokojna, nie vzdy to ce drahe je aj kvalitne 🙂

marcela64
10. feb 2021

@usla35 možeš mi prosím napísať aký mixér máš? Aspoň značku nech viem 🙂 tá cena by mi vyhovovala 🙂
@anitta98 zatiaľ som našla len také smoothie mixéry a ten nechcem, je to síce dobrá vec ale je to len na to chcem stolový do tých 50€ musí byť pred sa niečo schopné