Poraďte stolný mixér na smoothie
Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖
@gazah prosím ta, rozširoval by aj ryžu?chcem niečo aj na ňu, na ryžové kasu.
@sunshine85 Ahoj, neviem ci sa ti tu mozem do toho primiesat aj ked si niektomu inemu pisala ale ja som uz tiez skusala aj taketo kase tam robit. Ja mam ale ten sencor nutri mixer a tam mi to ide v pohode. Ale robim to tak, ze si tam najskor dam tu ryzu a potom si tam pridavam este dalsie veci, napriklad oriesky, semiacka a podobne a vsetko to krasne pomixuje ale ja si ju robievam taku redsiu aby som ju mohla normalne pit lebo ranajkujem za pochodu vacsinou :D
@sunshine85 áno. Rozmixuje úplne všetko.
@danka808 Napriklad ale da sa spravit napriklad aj pohankova alebo psenova, len to si musis najskor uvarit a potom si to davam ja do toho mixera aj s mliekom vlastne, do toho si prihodim co chcem ci napriklad cokoladu alebo nejake kusky ovocia tak si to mixujem vies. Mne to ti tiez nenapadlo, lebo si to robievam iba sem tam cez vikend, cez tyzden rano na to moc nemam cas
@sims4 Hej je to tak praktickejsie, ja som sa na to ani nejako nezameriavala, ze aby to slo do umyvacky u mna to bola taka samozrejmost, ze to tam hodim a nic sa nestane :D Nastastie tie moje nadoby su na to usposobene takze s tym nebol problem
@elistek13 Ahoj prosím ťa to si do toho dávaš také horúce? Keď to je čerstvo uvarené? Neublíži to dej nádobe? Lebo predpokladám, že je z umelej hmoty a to by sa teda bála tak také vriace nalievať. Riediš to potom ešte navyše aj s mliekom alebo vodou aby sa to lepšie rozmixovalo?
@papulienka48 Podľa mňa keď môže ísť tá nádoba do umývačky tak jej nejaká teplá kaša neublíži 🙂 Ale to je iba môj názor, možnože to bude aj v návode napísané potom do akej teploty sa tam môžu dávať potraviny nejaké
Ahojte, mala som stolový mixér, ale pokazil sa a opraviť sa mi ho neoplatí dať, viete mi poradiť nový? Nepotrebujem nič extra drahé, robím si len smoothie a keď potrebujem niečo mixnúť alebo zahustit polievku mixovanou zeleninou. čo by ste mi odporúčali?
no rozhodne nemusi byt extra drahy, jaj mam mixer ktory nebol ani drahy a pouzivam ho denno denne a som s nim maximalne spokojna
pripojím sa k vám, ja som síce nedávno kúpila smoothie mixér no nič iné ako smoothie v ňou neurobím, musím kúpiť ešte jeden čo by mixoval aj polievky a iné veci ohľadom varenia :/
@danka808 no ak by som nasla nieco do 50€ tak by som bola rada, mam ponorny aj rucny no chcem este stolovy taky co by som tam mixla aj smoothie ale aby mohol ist do umyvacky , mala som taky co nemohol ist a dost blbo sa cistil a vkuse bol zajdeny. pozerala som par ale nasla dom okolo 70€ a to je pre mna vela
ja som kupila mixer za 36€ a uz fachci kazdy den skoro 4 roky a som s nim velmi spokojna, nie vzdy to ce drahe je aj kvalitne 🙂

@elistek13 Aha tak to je zvláštne a je to taký nejaký obyčajný plast alebo nejaký špeciálne upravený teda? Lebo ja keď som dala niečo také umelé do umývačky tak to prasklo. Ak nie prvý krát tak potom ten ďalší krát isto