icon

Porucha mixéra

nts
3. sep 2013

ahojte, určite sa už nejedna z Vás stretla s poruchami mixérov.že mixujete papaníčko svojmu dieťatku a zrazu Vám mixér prestane mixovať a zastaví sa úplne.mnohé z Vás už určite panikárili :a čo mám teraz robiť? máte skúsenosti s takýmito poruchami? môžte tu dať rady aj pre ostatné mamičky, aby vedeli ako sa pri takejto poruche mixéra zachovať, ako ju odstrániť a ako otestovať motor mixéra na zistenie príčiny prečo nechce bežať.

Strana
z4
stardust
3. sep 2013

@tomikejt je neviem, co robi s tou mixovanou stravou. Mozno je niekde hospitalizovana...a ak nie, dufam, ze sa jej skoro dostane pomoci.

amelie123
3. sep 2013

no ja neviem...mne z toho veľmi do smiechu nie je...to už nie je sranda. toto musí byť dobre psychicky narušená osoba... a čo robí na fore medzi mamičkami? kde je kopec fotiek detí? keby tu dala dva prispevky mixerove, ale vyse 40 a na mnohých forach... toto nie je sranda... a stále je aktívna... čo ak Karin existovala, ale niečo sa jej stalo a ona sa stále tvári, že ešte je.... normálne mám z toho hrôzu...

luci78p
3. sep 2013

tak každeho baví niečo iné 😀 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
3. sep 2013

@amelie123 môže byť aj to, a že jej pripravuje. A preto ten mixér a nechce ho vymeniť ☹

stanka810
3. sep 2013

Ta osoba si robi urcite srandu...keby to myslela vazne tak sa tu brani 🙂 ze my sme tie zle 🙂 ona ma teraz funkciu pozorovatelky nasich reakcii...ale toto aby narobil jeden mixer...asi nebudem aj rok nic mixovat a bude sa mi o tom dnes aj snivat 😀 lebo vzdy ked otvorim kona vidim tu mixer 😀 😀

amelie123
3. sep 2013

@petraxy6 presne... mam ten pocit, lebo absolutne nereaguje na vysmech ani na nadavky.... proste akoby mala svoj svet...

nativanativa
5. sep 2013

@amelie123 čo ak karin existovala a ona ju pomixovala- že druhá čubirková irena a že prečo sa jej potom ten mixer kazí.......

seemani
6. sep 2013

@nativanativa preboha .. toto je jaké morbídne 😀

Strana
z4