Prechod z umelého mlieka na kravské
Ahojte, zaujímalo by ma od ktorého mesiaca ste detičkám prestali dávať UM a začali kravské 😊 ďakujem
Chcela som od roka, ale schytala mi ekzem (dojcena je do 2 rokov, ale na striedacku) a uz aj to jej robilo zle... od 2,5 roka sme skusili kravske zas a uz uplne vpohode.
Od 2r.som postupne prechádzala na kravské najprv trosku kedze odmietala potom cez den v noci um a postupne ak som vynicilla poslednu keabicu uplne na kravské
Čo som čítala, tak od roka už netreba dávať umelé mlieko, keďže všetko potrebné vieš obsiahnuť v normálnej strave. Takže vtedy by som aj prechádzala na kravské.
My sme presli na kravske a maly schytal brutal hnacky, takze sme pockali este, myslim ze mal dva a pol ked este pil umele.
Môj maly mal v septembri rok a este pije umelé pretoze ked sme dali kravské mal z toho strašne kŕče v brušku

cca od 1 roka a začali sme velmi postupne 1 lyžica do um a postupne ale naša pediatrička napr trvala na tom že detia musi byt na um do 4 roka lebo manžel je alergik, dôvod čo je v praxi blbost dieta ma 12 a nie je ani atopik ani alergik a ani celiatik nič