Prečo môj 6,5-mesačný syn prestal jesť príkrmy?
Ahojte maminky, chcem sa poradiť mám 6,5 mes chlapčeka . Od 5 mes nas trápi nervozita zo zúbkov ( zúbok zatiaľ žiadny), a taktiež od 5 mes sme začali s prikrmami, krasne papal masko, zeleninku, ovocie, dokonca obcas ešte aj zapil trochou Umelého mliecka. Pred týždňom mi z ničoho nič zo dňa na deň prestal jesť prikrmy , úplne úmyselne drží zavreté ustocka, skúšam kadečo a neúspešne … mliecko celkom vypije, a taktiež mu ponúkam vodu a cajik nech zostane hydratovany. Inak je zdravý. Viete mi poradiť kedy to prejde a či s tým máte skúsenosť? Osobne si myslím že asi to budú zuby .
Dakujem a želám pekný deň
Musime si predstaviť, že má boľavé a asi aj opuchnuté ďasná. A bojovat s jedlom v ustach je momentálne to posledné, na čo má náladu. Treba vyčkať. Stale je to pre bábätko nieco nové.
@maminka2306 vôbec si nerob starosti , moja to isté robila , potom znovu na dva týždne jedla a znovu mesiac nič a to vážne , trápila som sa snou , druhé dieťa ale ani Syn nič nejedol v podstate on bol len na mlieku doslova , a dcéra zase od roka vôbec nepije mlieko , čiže boj na striedačku , snažila som sa jej ponúkať stále niečo ale aj tak nič stoho , ale neboj nič nebude , ona vie kedy , ja už som na to prišla , teraz má 16 mesiacov už to je dobre celkom 🙂
O chvilu ma 9m a mam pocit, ze to zacina prechadzat. Klop. Klop. Dnes zjedla konecne desiatu - polovicu bananu a polievky uz akceptuje tyzden - celu misku 😅 dovtedy to bolo cca 2m trapenie co dala z kazdeho tak tri lyzicky
Dievčatá dakujem za odpovede, potešilo ma to že nie sme sami🤗

My mame 6 a pol a nechce jest prikrm vobec.. este poriadne nic ine nejedol len materske mlieko a vodu. Uz som tiez zufala skusame uz viac nez mesiac a nikde sme sa neposunhli. Nechce zeleninu ovocie maso..umele mlieko. Lekarka tvrdi ze je to normalne.