Pridanie ryžovej kaše do umelého mlieka
Ahojte. Aké máte názory/skusenosti s pridaním odmerky ryžovej nemliečnej kaše do UM na noc? 🙂 má to nejaký efekt na dlhší spánok? Maly má bezmála 5 mesiacov, prikrmy mame od 4 mesiaca, je to veľký papkáč, od prvého dňa zje za plnú misku, ktorá má cca 100g. Rozmyslam aj nad tým, že pred spánkom, keď má najdlhšie bdele okno, mu tuto kašu spraviť normálne ako “prvú večeru” a potom po 2 hodinách, keď bude už mat ísť spinkať, dať normálne UM. 🙂 a je v poriadku vynechať jedno mliečko, keď spapa cely prikrm? Lebo potom už vôbec nemá záujem o mliečko, keď dopapa, vždy som mu ešte dala, ak náhodou. Ale to len tak trošku pocuckal, aby zapil, tak už teraz má po príkrme vodičku a mliecko až na ďalšie kŕmenie. 🙂 ďakujem za vaše rady a skúsenosti.
Keď nechce po prikrme mlieko zrejme je sýty ešte .A do umelého mlieka by som nemiesala kašu
Je normalne, ze sa deti budia.. ci zuby, prdy, prezivanie dna, pohybove milniky, regresia, hlad, smad, plienka,..
Teraz k tomu moze pribudnut, ze mu bude tazko.. ma 5mes, nemas sa kam ponahlat s kasami.. ked pride cas, uvarite normalnu kasu, nie zahustovat mlieko..
Nie, to sa odporuca iba pri refluxe

Nasho ta nemliecna kasa nezasytila a uprimne mu asi ani nechutila, dodnes sa inak budi na mlieko 2-3x za noc (a to ma 20m a jedava aj veceru) :D ovela radsej ma ovsenu kasu, pridavam jablkove/slivkove pyre alebo dzem do toho, ale to by som 5-mesacnemu babu nedavala este