Príkrmy na dovolenke
Maminky,ako ste riesily prikrmy pre vase babatka pocas dovolenky v hotelli?Vopred dakujem za rady!
Zobrala som zopar flasticiek a inac hotelovou stravou. Zavisi od toho kam ides na dovolenku, ake stravovanie mate zabezpecene. V par hoteloch mali dokonca detsky bufet a chladnicku s prikrmami, takze to velmi znaozaj zavisi od typu a miesta dovolenky.
Zobrala som Hippky....jaké crcání?
Noooo musis napisat viac info. Ja som prikrmy vzdy robila cerstve, pohariky som nekupovala. Mala som sice vzdy doma 1-2 pre pripad.
Podla toho kde a v akom veku deti boli, v hoteli sa vzdy ten nejaky zemiacik nasiel.
Najlepsie boli Family Hotels, tam mali vsetkoooo. Aj pohariky.
Na zimnej dovci sme na svahu v restike dali zohriat poharik, jeden copana zjedla, na druhy den iny zase nie. Tak zobla ryzu tam, zemacik sem, zeleninu tiez bez problemov. A bola najedena. Dokojila som a brusko mala plne.
Mame 8 mesiacov.Na dovolenke by mal 11
@diablica697 Nase deti jedia od roka to co my. Takže ziadny problem. Urcite budu mat polievky-to je zaklad co sa tyka obedu. Ranajky -bud mlieko plus nejaky roztek s niecim...., Desiate a olovranty uz nejako "osefujes" a vecere tiez podla ponuky.😉
zemiaky, zelenina na pare, ryza, cestoviny - to sa najde v kazdom hoteli. na ranajky syr, pecivo, maslo, med... niekde urobia na poziadanie aj krupicu, jogurty su bezne... na desiatu zober nejaku kupovanu ovocnu kapsicku, alebo flasku. na izbu rychlovarnu konvicu a urobis instant kasu, mlieko...
@diablica697 11m dieta si v allinn hoteli najde stale nieco, jogurt, polievka, zemiaky , maso... nevidim absolutne ziaden problem
najhorsi vek je 5-9m na jedenie, lebo uz aj by to jedlo ale este poriadne nevie 🙂
ved zober par kupovanych prikrmov pre istotu. nejaku kasu instantnu ovocne kapsicky a zbytok nakombinujes polievkami alebo aspon zeleninou. v kazdom hoteli co sme mali moznost zazit bola vzdy zelenina na pare robena, ryza zemiaky cestoviny ciste, ale my sme s detmi vzdy boli v hoteloch kde bola aj strava pre deti dokonca vo vacsine aj mixovana a mali aj hikove prikrmi tam.
mlieko som si brala vlastne pre ne.
v takomto veku by som zobrala len nejaké instatné kaše, ovocné kapsičky a hlavne by som vyberala ubytovanie pre deti, kde nemusím riešiť stravu
@moni244 ja sa spytam inu vec odladom dovolenky ked dam malemu robit pas do jeho 1 roku bude platit len 1 rok alebo 2 roky?lebo aj my chceme ist na dovolenku
@pralinka25
@jasminet
dakujem vam za odpovede
Nasi budu mat na dovolenke 11 mesiacov, beriem hippky a nejake instantne kase. Domacu stravu zatial odmietaju.
@bubinko1506
@jasminet a beriete 1 balik plienok? ci tam kupite? kam idete na dovolenku?
@diablica697 ak do hotela, vezmi kanvicu na mlieko + normálne htelová strava, na švedskych stoloch vyberieš, ovocie kúpiš na trhu, pečivo v pekárni
ak do apartmánu, nebrala by som nič okrem mlieka. Všetko kúpiš tam v markete, zvyčajne v oveľa lepšej kvalite ako u nás, najmä ovocie a zelenina je super
@dancez ideme do chorvatska, plienky zoberiem z domu
@dancez ja som brala plienky na vsetky dni lebo pri synovi sa nam stalo ze nam dosli a v okoli mali len ich znacky ktore som nepoznala a oranzove pampersky z ktorych som bola na nervy lebo vobec mu nesedeli.
Dakujem baby!☺️ A majte pekny vikend.

Napis vek dietata, bez toho sa to neda