icon

Príkrmy na dovolenke

diablica697
28. apr 2017

Maminky,ako ste riesily prikrmy pre vase babatka pocas dovolenky v hotelli?Vopred dakujem za rady!

moni244
28. apr 2017

Napis vek dietata, bez toho sa to neda

libka1
28. apr 2017

Zobrala som zopar flasticiek a inac hotelovou stravou. Zavisi od toho kam ides na dovolenku, ake stravovanie mate zabezpecene. V par hoteloch mali dokonca detsky bufet a chladnicku s prikrmami, takze to velmi znaozaj zavisi od typu a miesta dovolenky.

sardinka336
28. apr 2017

Zobrala som Hippky....jaké crcání?

yanni
28. apr 2017

Noooo musis napisat viac info. Ja som prikrmy vzdy robila cerstve, pohariky som nekupovala. Mala som sice vzdy doma 1-2 pre pripad.
Podla toho kde a v akom veku deti boli, v hoteli sa vzdy ten nejaky zemiacik nasiel.
Najlepsie boli Family Hotels, tam mali vsetkoooo. Aj pohariky.
Na zimnej dovci sme na svahu v restike dali zohriat poharik, jeden copana zjedla, na druhy den iny zase nie. Tak zobla ryzu tam, zemacik sem, zeleninu tiez bez problemov. A bola najedena. Dokojila som a brusko mala plne.

diablica697
autor
28. apr 2017

Mame 8 mesiacov.Na dovolenke by mal 11

evittam
28. apr 2017

@diablica697 Nase deti jedia od roka to co my. Takže ziadny problem. Urcite budu mat polievky-to je zaklad co sa tyka obedu. Ranajky -bud mlieko plus nejaky roztek s niecim...., Desiate a olovranty uz nejako "osefujes" a vecere tiez podla ponuky.😉

jasminet
28. apr 2017

zemiaky, zelenina na pare, ryza, cestoviny - to sa najde v kazdom hoteli. na ranajky syr, pecivo, maslo, med... niekde urobia na poziadanie aj krupicu, jogurty su bezne... na desiatu zober nejaku kupovanu ovocnu kapsicku, alebo flasku. na izbu rychlovarnu konvicu a urobis instant kasu, mlieko...

eeffka
28. apr 2017

@diablica697 11m dieta si v allinn hoteli najde stale nieco, jogurt, polievka, zemiaky , maso... nevidim absolutne ziaden problem
najhorsi vek je 5-9m na jedenie, lebo uz aj by to jedlo ale este poriadne nevie 🙂

pralinka25
28. apr 2017

ved zober par kupovanych prikrmov pre istotu. nejaku kasu instantnu ovocne kapsicky a zbytok nakombinujes polievkami alebo aspon zeleninou. v kazdom hoteli co sme mali moznost zazit bola vzdy zelenina na pare robena, ryza zemiaky cestoviny ciste, ale my sme s detmi vzdy boli v hoteloch kde bola aj strava pre deti dokonca vo vacsine aj mixovana a mali aj hikove prikrmi tam.
mlieko som si brala vlastne pre ne.

moni244
28. apr 2017

v takomto veku by som zobrala len nejaké instatné kaše, ovocné kapsičky a hlavne by som vyberala ubytovanie pre deti, kde nemusím riešiť stravu

dancez
28. apr 2017

@moni244 ja sa spytam inu vec odladom dovolenky ked dam malemu robit pas do jeho 1 roku bude platit len 1 rok alebo 2 roky?lebo aj my chceme ist na dovolenku
@pralinka25
@jasminet
dakujem vam za odpovede

jasminet
28. apr 2017

@dancez pas plati 2 roky, od tusim 6 rokov dlhsie. detom sme davali robit ked mali asi pol roka vzdy a ked s nim koncili, tak uz to boli "velke" deti, absolutne ziadna podoba 🙂

bubinko1506
28. apr 2017

Nasi budu mat na dovolenke 11 mesiacov, beriem hippky a nejake instantne kase. Domacu stravu zatial odmietaju.

dancez
28. apr 2017

@bubinko1506
@jasminet a beriete 1 balik plienok? ci tam kupite? kam idete na dovolenku?

jasminet
28. apr 2017

@dancez my ideme do apartmanu a do talianska. ale ked sme chodievali do hotelov a deti boli malinke, tak sme stravu riesili ako som pisala hore. a plienky radsej zobrat viac ako menej. ale chodievame vsade autom, lietadlom je to ine

hettinka
28. apr 2017

@diablica697 ak do hotela, vezmi kanvicu na mlieko + normálne htelová strava, na švedskych stoloch vyberieš, ovocie kúpiš na trhu, pečivo v pekárni
ak do apartmánu, nebrala by som nič okrem mlieka. Všetko kúpiš tam v markete, zvyčajne v oveľa lepšej kvalite ako u nás, najmä ovocie a zelenina je super

bubinko1506
28. apr 2017

@dancez ideme do chorvatska, plienky zoberiem z domu

pralinka25
28. apr 2017

@dancez ja som brala plienky na vsetky dni lebo pri synovi sa nam stalo ze nam dosli a v okoli mali len ich znacky ktore som nepoznala a oranzove pampersky z ktorych som bola na nervy lebo vobec mu nesedeli.

diablica697
autor
28. apr 2017

Dakujem baby!☺️ A majte pekny vikend.