Príprava príkrmov - para verzus varenie
Čo je lepšie?
Robím na pare 🙂
Zeleninu na pare a mäso varím. Ale keď varím mäso, tak už tam teda uvarím aj zeleninu s tým. Ževraj na pare si tá zelenina uchová viac vitamínov ale čože je viem 💁 Mám také retro sitko na nožičkách, čo sa postaví do hrnca s vodou. Nemám na to extra mašinku.
Vzdy som varila lebo ked som mixla, niekedy to bolo velmi huste, tak som to mohla rozriedit vodou, v kt. som prikrm varila. Nemyslim si, ze je tam nejaky obrovsky rozdiel, co sa tyka uchovania vitaminov.
O ktoré dieťa sa jedná? Prvé?😁😁 Lebo pri prvom na pare. Pri druhom už radšej ani nepíšem. Ešteže nemám tretie. 😁 To by jedlo našu stravu hádam od pol roka. To samozrejme preháňam trochu. 😁
Vacsinou som varila, tvrdsie veci ako cvikla alebo brokolica, karfiol - na pare v tlakovom hrnci par minut. Takze aj-aj. Nemixovala som nikdy.
ja som zdedila Avent, takze som parila 🙂

Varila som v minimálnom množstve vody