icon

Problémy s kŕmením

luss121
21. jún 2022

Ahojte dievčatá idem si k vám poradu už som zúfalá na Lexaurin. Do jedného roka mi mala jedla všetko vždy zjedla dosť ako sme prešli na rodinnú stravu a jej odbil jeden rok katastrofa . Nechce byť v stoličke , jedlo drží v ústach neprehĺta ho bežne krmim aj 45 minút jeden obed aby zjedla aspoň niečo . Vypľúva to jedlo vymýšľa .
Tie čo už máte jedno dieťa staršie alebo rovnaký problém ako ste to riešili? lebo ja si už neviem dať rady . Ďakujem 🙂

simsalabim
21. jún 2022

@luss121 uz si skusila ju z tej stolicky dat dole, ked nechce jest? A proste jej nedat jest az dalsie hlavne jedlo? S akym vysledkom?

luss121
autor
21. jún 2022

@simsalabim to som neskúšala a asi vyskúšam ušetrí to moje nervy

simsalabim
21. jún 2022

@luss121 vyskúšaj. Od hladu isto neumrie. Moja detská vždy hovorila, že malému dieťaťu stačí, ak zje jedno poriadne jedlo denne a pomedzi to len zobká. Len treba byť dôsledná - nechceš jesť? OK, tak teraz nie. Až na ďalšie jedlo. A žiadne chrumky a mlieko pomedzi.

jarnajar
21. jún 2022

@luss121 neriešila som, vždy som ponúkla, nechala jesť samu, pravdaže skoro nič nezjedla, ale aspoň niečo. V dvoch rokoch sa rozjedla.

janka_266
21. jún 2022

@luss121 skúšali ste aj nech sa sama kŕmi? Môj sa tak kŕmi od začiatku. Niekdy sa nechá kŕmiť napr. Jogurt, a niekdy aj ten musí jesť sám 😃