icon

Projekt Čo jedia zdravé deti

28. feb 2021

Stravoval niekto deti strikne podla toho? Mam drobca a ked som skusala varit podla toho tak nic nechcel zjest :-=

Strana
z2
clarissa96
28. feb 2021

@domak2 úplne súhlasím, moje dieťa má alergiu na pšenicu, mlieko, vajce, jablko, ryžu, atd. Varím a peciem dosť alternatívne, mne to často nepríde nejak chutne, ale moje dieťa na to naučené, spapa celé 😂

laila18
28. feb 2021

@shallimar presne tak ja som po pár takýchto príspevkoch prestala tie skupiny celkovo sledovať a už vôbec nie čítať komentáre. Ak som si niečím nebola istá tak som použila lupu, našla som všetko.

autor
28. feb 2021

Oh baby dakujem asi ste mi oci otvorili ... samozrejme zeleninou zacal aj nas maly ... ale ozaj tam len taku hentaku muku zhanat a niektore potraviny ani netusim co su 😀

shallimar
28. feb 2021

@evaachesa bolo to pred tromi, možno štyrmi rokmi, takže už neviem koľko malo dieťa, ale na fotke už samé stalo a samé si držalo jablko a ohryzalo si ho, nebolo nakrájané, takže už to nebolo malé dieťatko. Agresívne boli mamičky, aj črevo rozoberali mamičky, nie autorky.

Toľko agresivity tam vtedy bolo, to bol posledný príspevok, po ňom som sa už do skupiny nevratila.

evaachesa
28. feb 2021

@shallimar omg tak to nechápem čo to malo byť za prepínačky 🤦🤷

diewcatqoo
28. feb 2021

Ono staci sa aj tu obcas opytat napr. ake piskoty davate rocnemu dietatu a zdvihne sa vlna hejtu na autorku s tym, ze ak da dietatu piskotu, tak ho ten cukor zabije.
Ja mam syna, ktory ma vela potravinovych alergii a intolerancii, varim dost alternativne, ale nikdy by som si nedovolila nadavat inej matke napr. za to, ze sa spytala, ci moze dat rocnemu kusok piskoty.
Niektore zeny sa tak rochnia v svoje "dokonalosti", ze si ani neuvedomuju, ake su pre svoje okolie neznesitelne. Mam pocit, ze, bohuzial, prave v tomto projekte sa tych zien zislo naozaj neurekom.

PS. ak by chcel niekto rypat, to s tou piskotou bol priklad. Moje dieta je starsie a klasicke piskoty nejedava kvoli intolerancii.

lienka9
28. feb 2021

Ja som sa snazila do roka varit a stravovat podla projektu.potom som uz postupne vypustala..ale podla mna dobry koncept kedze 1.rok je najdolezitejsi a nastastie nema syn problem nic zjest doteraz.najma ovocie a zeleninku 🙂

elizabet173
28. feb 2021

@diewcatqoo napisala si to presne a v skole potom ich deti stoja prve v rade v bufete na tie najhnusnejsie sladke braky. Pripadne vymenia svoju super zdravu desiatu za oschnutu donutku z tesca so spoluziakom. Som zastancom zdravej stravy, ale myslim, ze treba najst zdravu mieru

hanaxxx
14. feb 2023

Baby, ktore ste stravovali aj podla CJZD, recepty ste si kupili? Na ich FB stranke sa neviem dopatrat k nejakemu zoznamu receptov, nasla som len plateny ebook.

cookie29
22. feb 2023

@hanaxxx oni maju webinare (platene) a jedalnicky (platene). Respektive na FB je skupina CJZD recepty. Ak este existuje, za mna je napad dobry, ale samotny pristup je podla mna "sektarsky" bohuzial.

hanaxxx
22. feb 2023

@cookie29 ano, uz som zistila, ze chcu na tom dost zarabat. Na moj vkus je to tiez trochu smrncnute, jemne ale presne 🙂

cookie29
23. feb 2023

@hanaxxx ja som nehovorila vyslovene o zarabani, ja uznavam, ze kazda praca chce placu a urcite to nerobia z dlhej chvile. To beriem. Mne skor dost vadilo v tych skupinach, ktora zdiela napriklad recepty, ze jednak admini nikdy neodpovedali na otazky, aj konkretne, vzdy Ta posielali na webinar. Nechcem aby dali komplet prednasku, ale na jednoduche otazky je predsa mozne odpovedat.

A co sa tyka zdielania receptov, tak to vsetko bolo ako pre blbych, "porik" "ghicko" "mrkvicka"... neviem, ak by som takto rozpravala, tak si ludia pomyslia, ze mi preskocilo, ale tam to bolo bezne, a to by este uslo. Horsie bolo, ze ak si nahodou dala nieco, co sa nepatri, tak sa hned obuvali. napriklad na ranajky kasa. Cista. Urcite nie s ovocim, to detickam netravi. A ak nechce kasu, tak webinar pre nejedakov...

ja som si jeden webinar kupila a aj som podla neho sla, vela informacii bolo pre mna zaujimavych a uzitocnych. Ale proste nesla som do extremu.

Strana
z2