icon

Prvé príkrmy. Ako varíte zeleninu a mäso?

fiera33
8. dec 2017

Zaciname s prikrmamy,rada by som sa spytala v com a ako varite zeleninku,maso?
Rozmyslam o parnom varici od aventu,ale neviem posudit ci to nie je zbytocna investicia. Ma niektora skusenosti?
Dakujem
Mata

hettinka
8. dec 2017

však normálne v malom hrnčeku na platni som varila, vždy na 2 dni, polku dala hned, druhú do chladničky na další den.

pininka
8. dec 2017

Presne to iste ako hettinka. V malom hrnceku, bud viac a dala som do malych nadob do mraznicky, alebo tak max na dva dni. Teraz uz varim v jednom hrnci napr polievku, pred dochutenim malej odoberiem a zvysok normane dochutim. Pre mna by to boli vyhodene peniaze.

kitty18
8. dec 2017

Ja nevarim ale naparujem na tom klasickom paraku ked je toho malinko sa to da ... A robim kazdy den cerstve je to do pol hodky spravene 😉

1988majka
8. dec 2017

Varenie na pare je super lebo zachovas vela vitaminov a amineralov. Je to fajn nielen pre drobca ale aj pre celu rodinu ale musis vediet ze to vyuzijes inac by to boli zbytocne vyhodene penoaze 🙂. Na druhej strane prve prikrmy a stravovanie baba je super prilezitost na rozsirenie obzorov pre celu rodinu. My sme zacali s prvymi prikrmami viac experimentovat a dost sme rozsirili nas jedalnicek.

1988majka
8. dec 2017

PS: lacnejsia alternativa je naparovat na tom klasickom naparovaci na knedle.. A pre prve prikrmyskus pozriet stranku Co jedia zdrave deti 🙂

misinka0611
8. dec 2017

Ahoj, my síce začíname až v januári najskôr ale kúpila som parný hrniec Babymoov Nutribaby, ked bol Black Friday. Vyšiel len 65 EUR z pôvodných 100. Avent sa mi zdal drahý ( ten novší typ ). Pre niekoho je to však zbytočnosť a niekto si to nevie vynachváliť, je to len o tebe 🙂 Pre mna by napríklad boli vyhodené peniaze za detsky kolotoč, alebo za hraciu deku 🙂

sivypegas
8. dec 2017

Kupis z tescomy take naparovacie sytko.Je to lacnejsie a ten isty efekt.Naco kupovat drahe haraburdy?.

ludkka0407
8. dec 2017

Ja som varila vo vode prve prikrmy,aj tak ich treba tou vodou riedit,takze na pare az neskor a ako kocky pisali,mozes aj na paraku na knedle😀☺ale zasa niektore zeny si to nevedia vynachvalit.za mna vyhodene peniaze☺

lavender21
8. dec 2017

My sme začali s príkrmami pred mesiacom a odvtedy používam ten Avent skoro denne- pripravujem si na dva dni a za mňa je to super. Je to zdravšie ako variť vo vode a zelenina je odtiaľ aj veľmi chutná. Raz-dva je aj vymixované 😉 ja to môžem len odporučiť.

shee11
9. dec 2017

ja mam parny varic tu z bazariku a je to skvela vec. som doma s 2 detmi, takze nestihanie je na pravidelnom programe :D v parici je to raz dva podusene, vymixovane, bez zbytocneho riadu, zapinania varnej dosky, vytahovania hrnca, paraku, mixera a nasledneho umyvania toho celeho 🙂

evittam
9. dec 2017

Zaujímavé-ja som mala príkrm vzdy hotovy do pol hodky aj bez nejakeho parného hrnca a extra riadov.

peppita
9. dec 2017

Podla mna tiez zbytocne draha investicia, pozijes normalny parak a varis tak, a je to chutne a super rychle

siska53
9. dec 2017

@fiera33 ja som robievala v tlakovom hrnci.. Rychle a aj som v tom mixovala.

sivypegas
9. dec 2017

@shee11 a ten parny hrniec neumyvas?