icon

Rajec bylinka. Môžu ho piť deti?

lindda
7. okt 2009

Ahojte moj maly pije iba rajec medovku striedam mu vsetky ,ale moze to voebe ? obcas ak nemam dam syrup YO

dididi30
7. okt 2009

jasne, preco nie, moj maly je mladsi a uz si aj dal 😉

mirkali
7. okt 2009

moja mala pije rajec bylinka hlavne púpava a šípku od 10.mesiaca a nič iné ani nechce piť, denne vypije asi aj 1 liter a nikdy nič z toho nemala, je to veľmi dobrá vodička pre detičky

kety80
7. okt 2009

moze ja to davam tiez malemu a v pohode urcite lepsie ako sladke malinovky 😉

lindda
autor
7. okt 2009

oki diky ja mu tiez davam uz skoro rok nic mu nieje ,ale len som sa pytala diky
a co hovorite na actimel ? ak kedy sa moze davat ? niekde som raz citala ze az od 3r

kety80
7. okt 2009

ja si myslim ze mozes dat ak nemal alergiu na kravske mlieko tak by to malo byt v pohode 🙂

helena001
8. okt 2009

vo vseobecnosti plati a obzvlast pre male deti, ze najlepsie je pit cistu vodu a caj. nepijeme podobne vody, teda neviem jej zlozenie, ale ak sa tam pridava cukor a bylinky su chemicky vyrabane (co je dost bezne), tak by som to nedavala pit vobec a ak tak vacsiemu dietatu a len ako vynimka na spestrenie. Ja robievam ovocny napoj tak, ze nakrajam ovocie a zalejem vodou, pomiesam a mam ochuteny napoj

martina46
8. okt 2009

Ja som bola z Rajec bylinka sklamaná, malej sme to skúsili dať, no nechcela, no ona nechce nič, takže to zvláštne nie je, my s manželom sme sa zhodli, že je to strašne umelá chuť a na náš vkus sladké, po chvíli sme mali z nej smäd. To človek potom musí stále popíjať. Toť naša skúsenosť.
Tiež som za čistú vodu alebo nesladene čaje, ale kopa detí to nechce, tak čo potom s tým..

lindda
autor
8. okt 2009

baby vdak aza kazdu radu ci odpoved voda je naj ak ju dieta pije a je mi jasne preco toho tolko vypije lebo je to sladke

vlasa
8. okt 2009

ja by som nedala,obsahuje chemicke konzervanty a z coho som bola velmi sklamana,aj ochutena lucka ich obsahuje.neviem preco to davaju aj do detskych akoze zdravych dzusikov,ked sa to da aj bez toho 😠 ale ak dieta nechce ine pit,je to samozrejme lepsie ako nic 😵

jarka007
8. okt 2009

Nie. Obsahuje samu umelinu a konzervanty. To mu mozes rovno naliat kolu, ta je podla zlozenia dokonca este zdravsia.
Pravdupovediac moji ju hned vypluli, lebo im chutila umelo a ani ta sladka chut nepomohla 😉 . Na zapade sa uz davno upustilo od chemickych konzervantov a je to dokonca zakotvene v zakone, ze v detskych potravinach je to zakazane. Som velmi sklamana zo SR, kde sme videli deti pit len samych Jupikov a podobny hnus. Tu sa aspon vyrobcovia snazia, na SR sme mali trosku problem. Tusim len cappy napoje boli OK.

lienka79
8. okt 2009

myslim,ze je to jedna z najepsich mineralok pre deti...teda nehovorim o dojc.vode,ale mineralkach..pretoze ma nizky obsah sodika..Takze v klude aj daleko mensie deti si myslionm,ako 2,5 rocny capard 😵
MOj maly ju pije v pohode

akejka
8. okt 2009

my tiež občas malej dávame Rajec bylinka - pár glgov z pohárika...inak pije z fľašky čaj HIPP.

mataaaaa
8. okt 2009

ja mojej davam rajec salvia ten jej chuti najviac, potom aj mat.dusku uz pila..

bibistec
20. sep 2015

no dievcata pridavam zlozenie: Zloženie

Pramenitá voda Rajec, Glukózo-fruktózový sirup, Kyselina: kyselina citrónová, Bylinný extrakt púpava 100 mg / l, Aróma, Konzervačná látka: benzoan sodný

opomeniem ten glukozovo fruktozovy sirup co podla mna dieta nema pit ale obcas ok ale ten benzoan sodny je teda pekne svinstvo. Minule mi mala prisla zo skolky s velkymi bolestami bruska a ja ze co sa stalo co jedla co pila? a oni ze nic detom dali len vodu a ja ze ved vodu ok potom som zistila ze rajec bylinka. tak z toho a jedno dievcato tam zvracalo tekutinu cize asi tiez z tohto. Takze opatrne ak nieco uz viete z coho.

ikaika
3. okt 2015

nase dieta ho pilo celu dovolenku, nic inemu nechutilo.

stastnazena2
5. okt 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

u nas bola presne na rajec ochuteny alergia ☹ my pijeme cistu vodu, pripadne cajik