icon

Riešenie problému s bábätkom odmietajúcim mlieko

nika4444
16. dec 2023

Prosim vas, mali ste niekto baabtko kt.uplne odmietalo mlieko ale prikrmy jedlo? Prosim neodsudzujte ma ale ja nemam moc na vyber….tak hladam ci niekto mate take babtko a ako ste to zvladli? Dakujem

kacena4
16. dec 2023

ano moj od 5m strajkoval a nasledne sa uplne odstavil od mliecneho, teraz ma 21 a neuskodilo mu to, ma alergiu na mlieko ktoru mu vsak zistili az pred par rokmi, nikdy som nejak extra neriesila ze nechce mlieko neje ani syry, jogurty... nic max sem tam mliecnu polievku

anjelicek26
16. dec 2023

Moj bol od 4 mesiacov 80 percent na prikrmoch, mlieko toleroval uz iba v spanku...v 8-9 mesiacoch uz ani v spanku, bol cisto na strave.. zurivo hryzol a psychicky sme s toho boli v keli vsetci,kojenie neznasal od zaciatku,to bolo uz len vyvrcholenie problemu . Zdravy sikovny silny sportovec je z neho.. mliecneho sa nedotkne dodnes.. laktozovu intoleranciu mu potvrdili v dvoch rokoch (isli sme tam len aby mu Dali "nejaky" papier nech ho nenutia v skolke..). A lekarovi stacil jeden test a Bol Mu ten cirkus prve mesiace uplne jasny...

katica06
16. dec 2023

@anjelicek26 moja tiež cca od 8-9mes odmietla mlieko, dnes má 16 a kravského mlieka s od vtedy nenapila

nelca0510
17. dec 2023

@nika4444 zarad ale dostatok mliečnych výrobkov

veronikaszabova
17. dec 2023

@nika4444 dcera 8m - cez den bez mlieka uz asi mesiac. Avsak paap mliecne pokrmy (jogurt, ..). V noci ma 3x mlieko

lorin29
17. dec 2023

@nika4444 pokiaľ ma dostatok mliečnych výrobkov a celkovo vitamínov, minerálov v strave tak to nevadí 🙂

nika4444
autor
22. jan 2024

dakujem vam zatial este mlieko pije, ale prikrmy mu chutia ze riadne... aj by som chcela zvysit davku prikrmov, ale vidim ze jeho brusko netoleruje take mnozstva (80 ml) na prikrm napr.