Ročné dieťa odmieta jesť
Maminky prosím poraďte mi pomôžte mi som zúfalá.od včera mi nechce fľašku z mliekom ako vidí mlieko fľašu spustí rev dnes iba jogurt ráno pár chrumiek medzi tým a na obed na silu polievku a to tiež odmietala a keď som na silu dala tak už pekné spalala a od obeda skoro nič je veselá hráva už som na nervy bojím sa namyslam si všeličo či jej niečo nieje či je to prechodné obdobie ale zdá sa mi to na jej vek príliš skoro aby bola vzdorovita či zo zúbkov to je doktorka mi povedala 3dni nedávať mlieko ale nahrádzať jogurtom a oklamať ju že jej dám mlieko do dacoho no skúšala som jej dať guličky z mliekom no vydela mlieko a rev už som zúfalá bojím sa aby sme dakde neskoncili v nemocnici.
tak jej to mlieko nedavaj. moj starsi syn odrazu mlieko nechcel a hotovo. zacalo mu chutit az po nejakom case. nahradit sa da jogurtami. rocne dieta uz dokaze cely den jest tuhu stravu a pit caj.
je mozne, ze idu zuby a cumel z flase jej drazdi dasna
@mia_142x Toto nie je urcite na nemocnicu. Moze to byt kludne zubami. Moj maly tiez pri minimalne jednej sade zubov mal velky problem s flasou, proste ho to satie nejako bolelo. Pri inych zuboch mu zase nevadila flasa ale jedlo ano. Ono aj keby to uz uplne prestala pit mlieko (co sa moze stat u deti kludne zo dna na den), tak tam uz nic extra nehrozi, uz moze jest kadeco.

ale preco by mala skoncit v nemocnici, tak jej nedaj mlieko. Urob jej ine jedlo. Jogurty, kasu, neviem co uz mate vsetko zavedene... gris napriklad? Kto vie co jej zrazu napadlo, preco to nechce 🙂)) Mozno mliecnu polievku, alebo omacku na cestoviny. Tvaroh asi este nejete, inak by ma aj to napadlo.
Inak to nechce UM? Alebo uz normlane pije?