icon

Ročné dieťa odmieta jesť. Z každého jedla spapá 1 alebo 2 lyžičky

sabi1999
8. jún 2020

Dobrý deň, mamičky mate s tým skúsenosť že nechce ročne dieťa nič dokopy jest,... Som z toho zúfalá zje 1 max dve lyžičky a to mu stále niečo sa snažím ponúkať. Je možné že to má zo zubov? Ale trvá to už minimálne 2 mesiace.

ewcurik
8. jún 2020

moja mala ma 20 mesiacov a stále zje len 2-3 lyzcky, ja užneviem čo robiť. Je ešte kojena

vittekovaveva
8. jún 2020

@sabi1999 je este kojena? Vacsinou vtedy je problEm lebo je pre ne lahsie jest z prsnika ako sa namahat lyzickou

sabi1999
autor
8. jún 2020

@vittekovaveva nie nieje kojeny je odmalička na um. Mlieku a to momentálne pije len v noci 2,3 krát po 150 ml to je všetko cez deň odmieta aj mlieko a sem tam z niečoho po lyžicke

viestta
Odpoveď bola odstránená
sabi1999
autor
8. jún 2020

@viestta ďakujem za radu ale skúšala som aj to celý den okrem čaju nič nemal v sebe a aj tak večer mi nič nezedol

lianka123
8. jún 2020

@sabi1999 ja mam zas opacny problem. Mije dieta je non stop.

sabi1999
autor
8. jún 2020

@lianka123 ani si nevieš predstaviť co by som ja zato dala ja som ozaj už v koncoch

lianka123
8. jún 2020

@sabi1999 no my to musime fakt regulovat, on zje vsetko co ho nezje. Aj sa bojime ci sa vie nasytit

margaretka_
8. jún 2020

Nas starsi velmi slabo jedol okolo roka, ked bol chudokrvny

a_da99
8. jún 2020

@viestta hlúposť 😊 moje dieťa je rovnaké, ma obdobia kedy za cely deň nechce zjesť nic.
@sabi1999 neboj sa, nic sa mu nestane, moja je tiež slabý jedák, teraz ma 15m, od narodenia na UM, v noci vypije dokopy tak 500ml, striedajú sa obdobia keď papa pekne a obdobia kedy zje za cely deň 1/2jablka, 2lyzicky obedu, 5lyziciek kase a pár chrumiek 🤷🏻‍♀️ Keď nemá záujem jesť tak do nej lejem vodu aby nebola dehydrovaná. Väčšinou sú na vine fakt zuby, stoličky jej teraz šli asi 3mesiace a proste 3mesiace bolo jedlo boj 🤦🏻‍♀️ Viem že teraz zúfalá, ale To fakt treba len vydržať...skús vitamín B, ten je na chuť do jedla, ale ak je chudokrvny alebo idu zuby tak nepomôže ani to. Pevne nervy, budeš ich potrebovať 🤞

sabi1999
autor
8. jún 2020

@a_da99 o tej chudokrvnosťi som nepocula skúsim mu dat spraviť testy aby sa to vyvrátilo..... Ďakujem pekne nič mi iné nezbyva len mat pevné nervy

viestta
Odpoveď bola odstránená
vittekovaveva
8. jún 2020

@sabi1999 mne este na zacistku pomahalo robit popri jedlu trosku animacny program.. spievat, tancovat s plysakmi atd.. no a potom uz to nebolo treba

petra506
28. dec 2024

@sabi1999 dobrý deň. Už jw to staršia téma ale zaujíma ma ako to celé dopadlo. Momentálne mám doma ja ročného nejedaka a som z toho na práškyy ďakujem