Ryzova mliecna kasa nocna -Banan (Sunar)
Ahojte.mame 6 tyzdnov a mesiac.maly je plne kojeny.od zaciatku 5 mesiaca sme zacalu zeleninove prikrmy.2 tyzdne zelenina,potom sme pridali biele masko,po 2 tyzdnoch sme prudali ovocie ako dezert.
Buduci tyzden uz budeme davat ovocie ako desiatu.
Vcera a dnes som nevydrzala a dala som mu na veceru pred spanim Ryzovu mliecnu kasu banan zn.Sunar.
Myslite,ze idem nato rychlo?
Povodne som chcela zaradit kaau az 2 tyzdne po zavedeni ovocnej desiatej.
Dakujem
@zuzka3110 asi si chcela napisat ze 6 mesiacov.
A ano za mna osobne to je rychlo ale to ti kazdy napise inak. Niekto ma proste dieta papkaca. Ja som bola skor za dlhsie udrziavanie mlieka a nie zaradovanie viacerych chodov po tak kratkej dobe.
Ale ja osobne by som ti odporucila kasu skusat doobeda ako ranajky radsej ako vecer. Nikdy nevies moze mat zrovna tvoje babo bolesti/reakciu na novu kasu a budes mat ty aj maly postarane o “peknu” noc. To len taka nevyziadana v dobrom myslena rada🙂
@zuzka3110 asi si chcela napisat ze 6 mesiacov.
A ano za mna osobne to je rychlo ale to ti kazdy napise inak. Niekto ma proste dieta papkaca. Ja som bola skor za dlhsie udrziavanie mlieka a nie zaradovanie viacerych chodov po tak kratkej dobe.
Ale ja osobne by som ti odporucila kasu skusat doobeda ako ranajky radsej ako vecer. Nikdy nevies moze mat zrovna tvoje babo bolesti/reakciu na novu kasu a budes mat ty aj maly postarane o “peknu” noc. To len taka nevyziadana v dobrom myslena rada🙂
@anonym_9fc091 vies co,nasmu malemu celkom chuti papat az na par vynimiek.tato kasa,co som mu dala,je na nej napisane,ze na dobru noc,preto som dala takto ored spankom.myslis,ze aj taku zaradit radsej rano?
Popravde,myslela som,ze ju zlopne hned,lebo je celkom chutna.n9 a vcera si dal asi 6-7 lyziciek a dnes o cosi menej.
A v ktorom mesiaci by si zaviedla kasu?
@anonym_9fc091 vies co,nasmu malemu celkom chuti papat az na par vynimiek.tato kasa,co som mu dala,je na nej napisane,ze na dobru noc,preto som dala takto ored spankom.myslis,ze aj taku zaradit radsej rano?
Popravde,myslela som,ze ju zlopne hned,lebo je celkom chutna.n9 a vcera si dal asi 6-7 lyziciek a dnes o cosi menej.
A v ktorom mesiaci by si zaviedla kasu?
@zuzka3110 myslela som to tak se ked budes davat nejaku novu napr ovsenu tak ten prvy x ju skusaj radsej doobeda nech mozes sledovat reakciu ci nebude z nej boliet brucho a podobne. Ja som davala az po 8 mesiaci.

@zuzka3110 koľko má dieťa??? 6 tyzdnov a mesiac?