Sedemmesačný syn odmieta papať obed
Ahojte, chcela by som sa opýtať ako papa vaše dieťa.
Moj ma 7 mesiacov a vypije cca denne 1l UM ,(rátam od polnoci do nasledujúcej polnoci) ,
Na desiatu ma ovocie
Na obed mäso/príloha / spapa iba pól misky
Zvyšok dňa mlieko
Na večer kasu alebo UM.
Viete mi poradiť s obedom aby papal ? Pretože papa iba s plačom, je to boj…
@nikolasmahajcikova lebo sa chovas ako male decko 🤦♀️ dieta ti nezje daco podľa tabuľky a uz tu píšeš... ked ti dieta ochorie a nebude ti chcieť vobec nič okrem mlieka co potom? Spachas harakiri? 🙈
@nikolasmahajcikova co znamena "zje pol misky"? to je kolko? miska moze byt s objemom 200ml aj pol litra. cize realne kolko zje? a je z toho najedeny alebo o hodinu uz zarabas mlieko? ja mam tiez 7mesacnu a na desiatu zje 100ml ovocny prikrm a na obed 100ml zeleninovy prikrm a mimo toho cca 600ml mlieka.
@lienka.7 ja som úplne normálna matka, ktorá sa opýtala ako motivujú deti k jedlu, narozdiel od teba ktorej slušne správanie nič nehovorí. Strašne jednanie. Ani mi tu neodpovedaj, nezaujimas ma
@matkahelka asi som sa zle vyjadrila, spapa cca asi 6 detských lyžičiek a hneď potom mu musím zarobiť mlieko lebo je hladný ale obed papat už nebude.. aj keď si myslím ako dobre som navarila😀
@nikolasmahajcikova ok, rob si tu ďalej kovbojku z toho ze 7 mesacne dieta neje podľa tvojich predstav. Ze nezje 20 lyzic, iba 6.
Nenapadlo ta ze mu nechuti to co mu ty uvaris? Skúšala si mu dat niečo iné?
@lienka.7 ja som ti povedala že neodpovedaj , nezaujimas ma
@nikolasmahajcikova este si nenapísala co olovrant 😉 ci ten mu nenútis uz? 🤣👌
@lienka.7 jasne že nútim, na olovrant ma psie granule 😀😛
@nikolasmahajcikova 👍🐶
No vidis a na večeru mačacie mliecko 🙈🤣

Ani ma nenapadlo, že by to niekto mohol pochopiť inak keďže nemá ani zuby… ale očividne asi áno hahaha