icon

Sedemmesačný syn odmieta papať obed

nikolasmahajcikova
7. júl 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať ako papa vaše dieťa.
Moj ma 7 mesiacov a vypije cca denne 1l UM ,(rátam od polnoci do nasledujúcej polnoci) ,
Na desiatu ma ovocie
Na obed mäso/príloha / spapa iba pól misky
Zvyšok dňa mlieko
Na večer kasu alebo UM.
Viete mi poradiť s obedom aby papal ? Pretože papa iba s plačom, je to boj…

Strana
z2
nikolasmahajcikova
autor
8. júl 2022

Ani ma nenapadlo, že by to niekto mohol pochopiť inak keďže nemá ani zuby… ale očividne asi áno hahaha

lienka.7
8. júl 2022

@nikolasmahajcikova lebo sa chovas ako male decko 🤦‍♀️ dieta ti nezje daco podľa tabuľky a uz tu píšeš... ked ti dieta ochorie a nebude ti chcieť vobec nič okrem mlieka co potom? Spachas harakiri? 🙈

matkahelka
8. júl 2022

@nikolasmahajcikova co znamena "zje pol misky"? to je kolko? miska moze byt s objemom 200ml aj pol litra. cize realne kolko zje? a je z toho najedeny alebo o hodinu uz zarabas mlieko? ja mam tiez 7mesacnu a na desiatu zje 100ml ovocny prikrm a na obed 100ml zeleninovy prikrm a mimo toho cca 600ml mlieka.

nikolasmahajcikova
autor
8. júl 2022

@lienka.7 ja som úplne normálna matka, ktorá sa opýtala ako motivujú deti k jedlu, narozdiel od teba ktorej slušne správanie nič nehovorí. Strašne jednanie. Ani mi tu neodpovedaj, nezaujimas ma

nikolasmahajcikova
autor
8. júl 2022

@matkahelka asi som sa zle vyjadrila, spapa cca asi 6 detských lyžičiek a hneď potom mu musím zarobiť mlieko lebo je hladný ale obed papat už nebude.. aj keď si myslím ako dobre som navarila😀

lienka.7
8. júl 2022

@nikolasmahajcikova ok, rob si tu ďalej kovbojku z toho ze 7 mesacne dieta neje podľa tvojich predstav. Ze nezje 20 lyzic, iba 6.
Nenapadlo ta ze mu nechuti to co mu ty uvaris? Skúšala si mu dat niečo iné?

nikolasmahajcikova
autor
8. júl 2022

@lienka.7 ja som ti povedala že neodpovedaj , nezaujimas ma

lienka.7
8. júl 2022

@nikolasmahajcikova este si nenapísala co olovrant 😉 ci ten mu nenútis uz? 🤣👌

nikolasmahajcikova
autor
8. júl 2022

@lienka.7 jasne že nútim, na olovrant ma psie granule 😀😛

lienka.7