Strava dojčeného dieťaťa
Ahojte, co dávate papat svojim 7 8 9 10 mesacnym drobcom? Najlepsie este kojenym... Potrebujem nejake rady typy.... Môžte napísať aj ako casto krmite a ako casto kojite
No moja dcerka ma 9 mesiacov a kstastrofa s papanim.Kojim ju pocas noci,rano ked sa zobudi,potom ranajky,chlebik s maslom alebo so syrom plus cajik,desiata puding,obed sa snazim vzdy nieco ine ,napr.zemiak plus mrkva...polievka vyvar alebo hociaka ina,hokaido,zemiakova,vajickova,karfiolova.Ale ona zo vsetkeho len ochutna,mali kedy sa naje.Vzdy taha cecku moju.Obcas uz neviem co jej dat papat,je to o to zlozitejsie ze chodim do prace od 07:00 do 15:00,medzi tym chodim malu kojit o pol 12 do 13:00.Ked pridem z prace domov fo vecera mi saje prsnik ,ako keby co zameskala cez den chce dohnat.

Kojim na poziadanie mà 9m jedava 2-3x denne mrkvu brokolicu karfiol cervenu sosovicu ryby kraličie maso telacie kuracie cestovinu jablko hruska banan mango chleba syr hrasok quinoa vajicko ( najprv mu dam kusky nech papa Sam a potom ho dokrnim mixnutym) ranajky neje Lebo rano je nakojeny zje plnu mysku a potom mu Este nieco ine dam ked este chce papat. ( skusila som aj ine veci kaše cerealie neje nechuti mu to ani mala ich nejedla) mà radsej zeleninu ako ovocie 🙂ale oproti dcere je super papkoš asi ze je chlap 😁 💩 2-3x denne