icon

Štvormesačná dcérka vôbec nepapá

niky6
3. mar 2022

Ahojte, už to trva asi 4 mesiace čo dcérka nepapá vôbec nič na obed žiadne zeleninové, mäsové prikrmy nič proste všetko odmieta max 1 lyžičku si dá a koniec. Je na MM a to má ráno a večer keď ide spať a v noci. Okrem toho spapá jedine ovocie, kaše a to je všetko. Nič iné. Mali ste to niektorá takto že dlhšiu dobu odmietalo dieťa normálnu stravu? Lebo ja neviem dokedy to bude trvať, niektoré deti tak pekne papaju a ona nič vôbec. Myslíte že keď prestanem raz kojiť sa to upraví? A dovtedy sa budeme takto trápiť?

Strana
z2
diamond007
3. mar 2022

@evaachesa
@katkadud
@panda21
@tenerifka
Joj žienky, som rada že tu autorke radia aj iné zdravé maminky lebo rady hore sa ozaj nedajú čítať 🤦🤦🤦

enoula
3. mar 2022

Aj u nas sa rozjedlo az kolo roka. Niekedy pomôže mozno ina forma jedla, dat do rucky, ci batat, ci domáci rozok, kusok syra, domaca "susienka"... Do kase po trochu mozes tiez nejaku zeleninu pridavat. Mozno zachuti
Alebo spolu jest, citat pri tom knihu a niekedy pomoze len cas proste. Chce to pevne nervy a trpezlivosť, je to na nervy, ked clovek skusa kadeco, vypeka a dieta niekedy ani len nechyti do ruky a nie to ešte ze ochutnať. Ale raz sa to zlomi. V MM ma zatiaľ vsetko co potrebuje

petamich
3. mar 2022

zasa raz admin, co pri citani prispevku veceral 😂 dalsi odveci zmeneny nazov

siska53
3. mar 2022

@niky6 to prejde, nasa bola tiez dlho len na mlieku, ostatne jedla dost malo. Ale su to prikrmy, takze to tak treba brat - veta pediatricky. Aj po 2.roku, ked som ju odstavila a pila mlieko umele, stale.uprednostnovala viac to.. az po obmedzeni mlieka sa trosku viac rozjedla.. ale.ziadna slava..doteraz je to ako kedy a to uz bude mat 10..

Cize nam trosku pomohol cas.

Strana
z2