icon

Syn odmieta fľašu

ev1ta1989
17. máj 2025

Ahojte prosim o radu, syncek 3 mesiace a od zaciatku na flasi najprv striedavo materske odsate mlieko s UM a teraz od 2 mesiaca len UM. Pekne pil niekedy vygrckol ale pitie z flasky ebolo problem od zaciatku flasa MAM. Teraz cca tyzden ma problem na jeden mrat vypit 70-90 ml doteraz pil aj 120-150 na jedno krmenie po cca 3,5-4 hod. Teraz ten objem vypije len v spanku. Tym padom mi za den zje miesto 800 ml na jeho vahu cca 500-600. Bojim sa ze je nieco zle pripadne ci vymenit cumel flasu. Skusala som aj davar mensie davky castejsie ale aj tam je problem. Po chvilke zacne metat hlavou na stranu a flasu vypluva a olizuje ako lizatko…

evcagabi
17. máj 2025

Takychto obdobi budes mat este vela 🙂 ja som v 3m menila.cumel za vacsi lebo som si myslela, ze jej ide pomaly. Nesiel. Mala obdobie kedy chcela menej a tych veru uz bolo 😅😅😅

janetinka27
17. máj 2025

@ev1ta1989 ahoj, zapisuj si kolko kedy vypil, hlavne je priberanie. Nase malo 7 tyzdnov,ked uz vyvrcholil tento problem s pitim, pilo len v spanku, krmenie tym padom hodinu a pol aj viac.doma plna igelitka flasiek, cumlov,vsetko odmietalo.
Z avent odmietalo tahat, mam zas tiekli a vypluvalo, objednali sme z CR tie iste, co malo v porodnici atd, nula bodov.boli sme aj na pohotovosti, bo proste nepilo aj 6 hodin a zacalo byt spave.
Obvodna to lahko vyriesila, odsledovala vahu, predpisala mlieko a postupne sa to zlepsilo, pije ho doteraz, ma 9m

stranakovazuzana0
17. máj 2025

@ev1ta1989 podľa mňa mu dávaš veľa papať a preto aj vrti s hlavičkou zo strany na stranu.Babatka zvyknú mať rastové špurty,vtedy sú viac hladné a potom majú zase obdobia,kedy papaju menej.Ja mám 8mesacneho syna a zatiaľ mi naraz 150ml nevypil ani raz a cca 800ml mi denne vypil keď mal 5mesiacov a niekedy sa stalo,že mi niekoľko dní po sebe vypil len 500-600.Takze ja by som sledovala či má dostatočný počet mokrých plienok a či priberá.Ani my niesme vždy rovnako hladné,takže aj bábätko moze mať niektoré dni rozdielny apetít.

ev1ta1989
autor
18. máj 2025
@stranakovazuzana0

@ev1ta1989 podľa mňa mu dávaš veľa papať a preto aj vrti s hlavičkou zo strany na stranu.Babatka zvyknú mať rastové špurty,vtedy sú viac hladné a potom majú zase obdobia,kedy papaju menej.Ja mám 8mesacneho syna a zatiaľ mi naraz 150ml nevypil ani raz a cca 800ml mi denne vypil keď mal 5mesiacov a niekedy sa stalo,že mi niekoľko dní po sebe vypil len 500-600.Takze ja by som sledovala či má dostatočný počet mokrých plienok a či priberá.Ani my niesme vždy rovnako hladné,takže aj bábätko moze mať niektoré dni rozdielny apetít.

@stranakovazuzana0 ano ano plienky menime aj 8-10 krat za den ( menim vzdy ked vidim ze je mokry), nevyzeral byt ani nespokojny pekne sa hra, smeje sa. Tiez som sa to snazila odvovodnit ked pil viac ako rastove spurty. Skor ma len znepokojilo ked sa to skoro zo dna na den zmenilo. No podla tej vahy mi tie ml vychadzali aj teda na 150 ml a davky sme postupne zvysovali… tak budem len sledovat tu vahu a ci je spokojny 🙂