Takmer 3r. syn odmieta jesť varenú stravu,napína ho z jedla.
Ahojte mamičky, potrebujem poradiť. Môj malý čoskoro 3r. Nechce vôbec jesť varenú stravu neviem ho pritlacit aby zjedol keď mu nejak na silu dám napina ho z jedla tak to radšej vzdam keď vidím že mu ide na zvracanie. Som z toho nešťastná lebo neviem čo mám robit úbytok na váhe nemá takže aspoň to som spokojná je mohutnej postavy. Predtým vedel zjesť aj 2x toľko co ostatný nemal s ničím problém len prišiel zlom a nedám doňho ani lyžicu vareneho. Poraďte co robit ak ma niektorá z vás s tým skúsenosť. Dakujem
@annaandrusova tak potom sa asi prejedol :D ak naozaj nechce moc papať choď k dr,on ti možno dá nejaký sirup na podporu jedenia. 🙂
@annaandrusova Este ma napadla jedna vec jahody alebo maliny roztlacit vidlickou na kasu a pridat trosku cukru a kyslu smotanu vychladene z chladnicky mnamka!!! Len tie jahody musis najprv popucit a potom pridat smotanu ma to kremovu konzistenciu z chladnicky ako zmrzlina skusila som to vsetko rucnym mixerom dokopy ale Bola ztoho iba tekutina uplne ako voda...
@kulumulu123 ďakujeme vyskúšame
@a1d4k3a 👍
Chlapcek nema dovod zmenit to, ked hladny nie je. Lenze to, ze ho zasytis chlebom a mliekom len zakryva vacsi problém. Pocitovo sice hladny nebude, ale dostava sa mu denne ovocia, zeleniny, masa, strukovin, vajec? Take male telicko potrebuje pestru stravu, vela vitaminov, mineralov. Aby si sa casom necudovala, preco je chorlavy, preco je unaveny, preco xy. Ja by som to urcite nenechala tak
@evkamotka on ma pestrú stravu a pokiaľ nemal tento problém mal aj pestrejsiu nemal žiaden problém zjesť hocičo od zeleniny po varenú stravu. Dokázal zjesť svoju porciu a tak isto aj po surodencovi dojedal. Myslíte že mne sa nato dobre pozerá? Keď viem aký bol predtým a aký je teraz ? Som rada ze zje aspoň niečo že neodmieta všetko. Je ľahko napísať že dajte mu toto hento tamto ked ste to nezažila na vlastnej koži tak ani neviete o čom píšem... dúfam že to ani nezazijete byť bezradná a nevedieť si rady. Chlapček je zdravý chvála bohu imunitu ma výbornú od mala som nezažila aby bol poriadne chorý. V tom to nemám problém. Nie som hlupa aby som to tak nechávala. Od septembra nastupuje do škôlky možno sa jeho postoj zmení. Jedna pani sa tu zmienila že môže to byť psychického pôvodu a ja si to myslím tiež. A pomaličky si to dáme do poriadku. Ďakujem
@annaandrusova to bola skor reakcia na tie, ktore radia nechat to tak ved vy to chcete riesit. Z prispevku to znelo, ze okrem vynimiek odmieta beznu stravu a zije viac menej na maslovom chlebe a mlieku
@evkamotka pokiaľ sa nenarodila dcéra bolo všetko v poriadku od kedy je na svete neviem si rady som zúfalá nechce sa dať kŕmiť a ani sám sa neschopi najesť sa len fakt ,,na somarinach žije'' poviem to obrazne .. co mne sa nepáči chcem aby papal tak ako predtým lebo po zdravotnej stranke je v poriadku

@evittam tie sprostosti nejedava denodene ale niečo mu do zaludka dostať musím nemôžem ho držať len na vode a na mlieku to je jasné... uvidíme no dúfam že sa to úpravy budeme pomaličky odznova skúšať papať