icon

Tečie nám Avent fľaša. Čo robiť?

pusinka263
30. apr 2017

Prosim poradte...mame flasu Avent classic 0+ a tecie miz nej mlieko okolo cumlika.nechapem preco.mali sme tu flasu.aj pri prvej dcere a tiez.to erobila.ale nie od zaciatku.teraz tiez po vyse mesiaci az zacala tiect.mate aj vy taku skusenost?a ze super flasky znackove ☹

lusinda3
30. apr 2017

@pusinka263 ja na Avent nedám dopustiť. Mne to nerobila

evicaveverica
30. apr 2017

Mne to tieto classic robia vsetky..akurat mi netiekli okolo cumla ale spod toho uzaveru. Tak som ich vysmarila a kupila som avent natural a uz nic netecie.

evicaveverica
30. apr 2017

@pusinka263 podlamna ich bud vyhod alebo hlboko zaloz a kup si radsej tie Natural. Mam ich uz rok a ziaden problem nemam.

pusinka263
autor
30. apr 2017

@evicaveverica mali sme aj natural a tiez to robila...ale tiez az po case..a baby-nova flasa za par eur mi drzi uz dva roky a bez problemov. Myslite ze mi to uznaju ked reklamujem?

misscelaneous
30. apr 2017

Mne natural sklenena tecie spod uzaveru a dobre sa natrapim, kym ho vobec zasrobujem. A to som uz vymenila aj ten zavit. Okolo cumla pri natural mi tecie len ked ho slabo potiahnem. SKus mozno vymenit ten prstenec ci ako sa to vola. Inak som vsetky AVENT plastaky vymenila za sklenene CHICCO a som ovela spokojnejsia.

lucianalu
21. jan 2022

Ja mám síce Natural, tiež mi tiekla, až mi kamarátka poradila (info o tom našla na stránke):
1. Ak tečie okolo cumlíka - skontrolovať, či je správne založený, teda ten plastový krúžok má byť v drážke cumlíka, nie nad.
2. Na cumlíku aj plastovom krúžku je taká 'značka', ktorá musí byť na sebe, ak je to posunuté, bude to tiecť. Prikladám foto 😉