icon

V čom robíte príkrmy?

20. jún 2023

Nejaký overený stroj?

hennyinnsbruck
20. jún 2023

Obycajny maly hrniec som mala

tosomja
20. jún 2023

Hrniec.

nikolani
20. jún 2023

Používala som Avent 2v1. Napari a pomixuje 🙂

lenka_vi1
20. jún 2023

Aj ja, malý hrniec a len v ňom som varila.

jesenzima
20. jún 2023

Hrniec? 🤷

zuzkacik4
20. jún 2023

Tiez parny mixer avent 2v1

autor
20. jún 2023

@nikolani
@zuzkacik4 a spokojné ste boli?

zuzkacik4
20. jún 2023

Za mna pecka vec 👍 akurat ho pouzivam uz po tretikrat..len nahadzem zeleninu, mäso...zapnem a ked je hotovo, same sa to vypne, nemusim sledovat a stat pri tom kedy je hotovo...

patka06
20. jún 2023

Nič extra som nekupovala, pre mňa by to bolo vyhodené peniaze, mala som vyhradený malý hrniec, v ktorom som varila a potom roztlačila vidličkou.

viestta
20. jún 2023

Nic som nekupovala. Mala som aj male hrnce aj ponorny mixer, posluzili uplne v pohode

mediana
20. jún 2023

Ja som mala smoothie maker z lidla, mixovala som v ňom 🙂

autor
20. jún 2023

A čo je lepšie variť zeleninu alebo na pare?

zuzuliatko18
20. jún 2023

Avent 2 v 1, po mne ho mala.svagrina aj sesternica, obe si veľmi chválili. Švagriná mala až pri treťom dieťati a ľutovala, že nekúpila skôr. Nosila som ho aj na návštevy, keď sme isli a drobec mal vždy rýchlo čerstvé papanie.

minesasubu
20. jún 2023

Babymoov super nastavila som si cas s nemusela som pri tom stat, ptm som len prehodila do mixera ( je to naparka s mixerom) a bolo hotovo 🙂

simona92101
20. jún 2023

Ja mam parny Badabulle,behom par minut naparene,pod nim miska so stavou zo zeleniny,preklopila som vedla do mixera,zriedila so stavou a hotovo.ziadne hrnce,mixery a bordel.misky som preplachla a vybavene.super je,ze aj na dovolenku sa zmesti do kufra,nezaberie vela miesta.

zorkahorka
20. jún 2023

Najlepsi stroj je hrniec a rucny tycovy mixer z lidla, ktory doteraz vyuzivam
Vzdy som varila, nenaparovala

vkatush
20. jún 2023

Ja mám Babymoov, nastavím čas a potom už len pomixujem. Medzitým môžem variť nám, pratať, hrať sa s malým alebo si dať šlofik (ten je najčastejšie 😂)

nika23t
20. jún 2023

Určite na pare, zachováva to viac vitamínov. Ale veľmi sa na to neupinaj, hlavne uč na surovú zeleninu a ovocie. Ja som varila v parnom hrnci a potom som mixovala. Ale neviem, či som Neznehodnotila vitamíny mixovanim 🤷‍♀️

sajmonka_1216
20. jún 2023

Avent 4v1

autor
20. jún 2023

@nika23t ale tak ako surovú keď nemá zuby? 🤔

patka06
20. jún 2023

dávala som najemno nastrúhané ovocie alebo roztlačené vidličkou - je mäkké šťavnaté
Neskôr najemno strúhanú mrkvu a postupne ostatnú zeleninu, ktorá sa dá jesť za surova na kúsočky

nika23t
20. jún 2023

Aha, tak to ešte ma čas. Ja som na pare robila, niekedy som len tak na tanier dala kúsky mrkvy, brokolice, karfiolu a pod.a mala zjedla ako nič, vtedy mala 4 zuby. Ta najstarsia. Mladšia, ta ani pozrieť na také jedlo. Doteraz nezje nič normálne.

nikolani
21. jún 2023

Áno, veľmi, išiel u nás niekoľko krát denne. Ráno vždy čerstvá výživa z ovocia (najmä jabĺčka) a na obed príkrm. Ale mäsko som varila zvlášť, to mi došlo byť malo 20 minut aj pri malých kúskoch 🙂