icon

Viróza - papanie

leyla1675
6. apr 2022

Dobrý deň, dcérka má vyrozu už je to týždeň. Ktomu sa jej pridal soplik a mam pocit ze ju napína aj od hrdla lekár povedal ze ho ma začervenane ale nič nám nato nedal. Dcérka má rok a pol a hlavný problém je vtom ze nechce papať prvé dva dni zjedla jednu piškótu za prvý deň za druhý deň kukuricu chrumku. Dnes je to 7 deň zjedla trosku na raňajky pol chlebíka tak som bola šťastná a odvtedy nič. Nukam jej všetko možne. Už som zúfalá a s nervami v koncoch. Prosím vás, moja otázka znie ako postupovať?

stastna17
6. apr 2022

je to uplne normalne po viroze ze cloveku nechuti, ja uz tyzden po a mam zaludok na vode, treba nasadit probiotika alebo hylak, a hlavne nestresovat. isto hladom numrie 🙂

mamamia80
6. apr 2022

@leyla1675 pri viroze nechuti, ked jej je zle tak na predpis je na zaludok ale neviem od kolkych rokov ci mesiacov to je trwba u pediatra pytat, inac v lekarni probiotika, treba inhalovat a vetrat ale nie ked je v izbe, pripadne zvlhcovac vzduchu. Na sopliky vyplach odporucaju slw nie kazdy moze robit....zial najdu sa taky co nemizu robit pri partneroch alebo otcoch deti, inac morska sol a kvapky do nosa na preliecenie, zalezi podla veku a aky ma soplik, ci upchaty, vodovy,.....pozor pri zelenych soploch tam treba atb do nosa a to je na predpis....

tianna
6. apr 2022

@leyla1675 je to normálne. Keď sú deti choré nejedia. Pije ešte mlieko? Či už je kojena alebo UM?

leyla1675
autor
7. apr 2022

Pije mliečko zo škatule. Večer a v noci občas.