icon

Výživa z obchodu verzus domáca výživa. Ktorá je lepšia?

martinka117
26. feb 2014

Baby,zaciname prikrmovat a stretavam sa s dvomi nazormi za a)ze je lepsia vyziva z obchodu (hovori doktorka) a ze kupovana zelenina je nanic takze ak nemam domacu tak mam kupovat vyzivy a za b)ze je lepsie varit si doma lebo vyzivy su moc tekute a lepsie je to len rozmackat vidlickou aby sa babo ucilo pomaly hryzt..co si myslite??

Strana
z2
absolutka
31. mar 2018

AAch Boze,zase mudre bio matere.Moja mala od malicka do dvoch rokov jedava len hipp a ma perfektnu imunitu a krvny obraz.Cpite do deti dusicnany,nech sa paci,cudzie deti ma nezaujimaju ,za mna len hipp a za dcerku tiez

absolutka
31. mar 2018

@dasamo za mna jednoznacne hipp .100% lepsia a ko mrkva z Billy napr

absolutka
31. mar 2018

@katka1981 boooze vy ste dobre mimo.

absolutka
31. mar 2018

@reni1512 tie vyzivy su pod prisnov kontrolou ,zobudte sa !!!

reni1512
31. mar 2018

@absolutka .. ? ..

beky1813
31. mar 2018

@absolutka dobry preslov v teme z roku 2014 😂 co sa tak rozculujes?

absolutka
31. mar 2018

@m.i.r.i 100% suhlasim s vamimMoja dcerka to iste.Ona ma 2 a stale vyzivy a davam ovocie samozr

katka1981
31. mar 2018

@absolutka, nemam sajnu o com tocis, ale viem o co ta chcem poprosit, bud tak dobra a viac ma neoznacuj. Dakujem a uzi si sviatky.

princezna_bosorka
19. aug 2024

@martinka117 dieta sa hlavne ma ucit hryzt aj ine ako pomackane a varene... casom.

Toto su fakt take otazky, ze rozmyslam, ci je autorka svojpravna. Ved ked stihas varit, tak var (je to o.i. lacnejsie) a ked nestihas, tak kup... nieco ti dieta jest bude a nieco nie....

Strana
z2