icon

Ako funguje samozavlažovací kvetináč?

4. máj 2024

Ahoj.
Prosím ako to funguje?😂 Liat tam vodu až pokiaľ čo? Až kým nestupne to červené hore či?
A ako často treba dopĺňať vodu ako to zistím keď klesne zas dole ? Vďaka za rady.

Ako funguje samozavlažovací kvetináč?
lenkasarka
4. máj 2024

Ja mám lechuza kvetináče a tá červená palička ukazuje koľko je vody v kvetináči. Určite bude aj tvoj fungovať na tento spôsob

viestta
4. máj 2024

Vodoznak fungujúen dočasne, akýkoľvek kvetináč som mala, časom prestali plávať. Vodu dolejes až ked tam žiadna nebude, vodoznak klesne pod značku minimum, či ju rastliny spotrebujú za 3 dní alebo za dva týždne závisí od mnohých okolností.

lenkasarka
4. máj 2024

@viestta skús si kúpiť lechuza. Niektoré mám 13 rokov a stále fungujú na jednotku. Mám ich veľa veľké aj menšie a zatiaľ sa mi naozaj nepokazil ani jeden.

viestta
4. máj 2024

@lenkasarka mam presne tolko kolko mi treba, viac kupovat nebudem. Uz som za tie roky dosla na to ako s nimi fungovat aj s pokazenym vodoznakom. Dokonca, niektore vodoznaky som aj zrusila, aspon vidim do nadrzky

autor
5. máj 2024

Tak akokeby musí to červené byť úplne hore a keď klesne asi treba dopriať.vodu?

autor
5. máj 2024

Nemôžem ich preliať takýmto štýlom všakže?😁

viestta
5. máj 2024

ci ich tymto sposobom prelejes zavisy aj od substratu, niektory taha viac vody, niektory menej. A ano, ked je vodoznak pod minimom treba dolievat az kym nevystupa po maximum