Ako funguje samozavlažovací kvetináč?
Ahoj.
Prosím ako to funguje?😂 Liat tam vodu až pokiaľ čo? Až kým nestupne to červené hore či?
A ako často treba dopĺňať vodu ako to zistím keď klesne zas dole ? Vďaka za rady.

Vodoznak fungujúen dočasne, akýkoľvek kvetináč som mala, časom prestali plávať. Vodu dolejes až ked tam žiadna nebude, vodoznak klesne pod značku minimum, či ju rastliny spotrebujú za 3 dní alebo za dva týždne závisí od mnohých okolností.
@viestta skús si kúpiť lechuza. Niektoré mám 13 rokov a stále fungujú na jednotku. Mám ich veľa veľké aj menšie a zatiaľ sa mi naozaj nepokazil ani jeden.
@lenkasarka mam presne tolko kolko mi treba, viac kupovat nebudem. Uz som za tie roky dosla na to ako s nimi fungovat aj s pokazenym vodoznakom. Dokonca, niektore vodoznaky som aj zrusila, aspon vidim do nadrzky
Tak akokeby musí to červené byť úplne hore a keď klesne asi treba dopriať.vodu?
Nemôžem ich preliať takýmto štýlom všakže?😁
ci ich tymto sposobom prelejes zavisy aj od substratu, niektory taha viac vody, niektory menej. A ano, ked je vodoznak pod minimom treba dolievat az kym nevystupa po maximum

Ja mám lechuza kvetináče a tá červená palička ukazuje koľko je vody v kvetináči. Určite bude aj tvoj fungovať na tento spôsob