Aký záhradný domček odporúčate na uloženie nástrojov?
Ahojte, chcel by som poradit pripadne osobnu skusenost chcem zahradny domcek za domom na ukladanie veci ako kosacka ,naradie a bicykle v rozmere aspon 3x3 metra, mate nieco s cim ste spokojny, coby ste odporucili? Dakujem pekne
@marecek55555 my sme tiež objednali plechovú garáž a vojde tam všetko lehátka k bazénu, traktorova kosačka, náhradné záhradné sedenie proste všetko
Takéto niečo my sme chceli aby to malo širšie dvere kvôli kosačke aby presla
@marecek55555 my sme mali plechový aj s drevenou podlahou, pod nou makadam a aj tak tam boli mysi, kuna a neviem co este. Muz teraz stavia normalny domcek z tehál a sused zase robi taky montovaný z dreva aj ho omietol a namaľoval. Ale aspon 4x4 sprav. Bike, kosačka, nejake poličky je 3x3 malo.
@betulinka1 my sme si dali postaviť na betónový podklad a myši tam nevojdu, nemajú odkiaľ. Je to pekne na zemi, žiadne škáry. Hore mame okienko na vetranie.
@vyrovnanaosoba aj my máme pod nim Betón za 9 rokov myš ani jedna a sme vedľa poľa, sused tiez kúpil rovnaký a tiež nič. Mame tam aj granule a také veci pre psa a myš nikdy
@vyrovnanaosoba v com by mal byť plech lepší ako drevo?
My mame drevený domček z merkurky market a šla by som do neho zas.. Na obrovskú kopu plechu by som sa teda zo záhrady nechcela pozerat.
@13uzivatelka11 netreba to ošetrovať 😁
@13uzivatelka11 každý si da co sa mu viac hodí k domu. Keby som dala k nášmu domu ten typicky drevený co predávajú tak by to vyzeralo otrasne. Plech a šedá farba nám ide viac aj k farbe domu aj štýlu domu
Hlavne ho mame schovaný za domom takže z predu ho vôbec vidno nie je. Vidi ho len ten co ide za dom sa pozriet
@lakebabe Dakujem za odpoved, presne taketo som si aj pozeral ale ma odradzaju velmi zle recenzie na plech aký je tenky, nestabilny a ako zložité je to postavit.Ci vy mate len pozitovnu odozvu?
@marecek55555 my máme už deväť rokov je ako novy len mame ho z takej malej firmy co to predávala žiadne veľkoobchody a bol dosť dráhy oproti týmto na nete, takže netuším ako vydržia tieto z merkury a podobne. Náš nekoroduje ani nič podobné. A skladal si to muž sám vtedy a v pohode
@betulinka1 mozem sa spytat co vychadza financne zahradny domcek z tehly? Lebo to ma najviac najviac len neviem cenu priblizne
@marecek55555 rátame za material do 1500€ na komplet od hromozvodu, základov po strechu. Ale muz ho postaví sam so susedom. Cize bez inych nákladov.
@vyrovnanaosoba aj ja si to myslím. Máme medový domček z dreva, stala údržba je potrebná každý rok natrieť na novú farbou. Už by som radšej plechovú garáž, teraz sú pekné v ponuke s imitáciou dreva.
@viktormucha náš domček je niečo osobné. Má široké dvere, okná, rozmer 3 x 4 a je celodreveny. Natreli sme ho podľa návodu, dnu sme dali lino pre ľahšiu údržbu.
ahojte. votriem sa vam trosku do diskusie. chceli by sme taky nejaky domcek, ako je vyssie na obrazku. vsade sa to takto cenovo pohybuje? neviete? jasne, ze si spravime aj prieskum, ale chcem sa aj takto popytat na skusenosti.
ahojte. votriem sa vam trosku do diskusie. chceli by sme taky nejaky domcek, ako je vyssie na obrazku. vsade sa to takto cenovo pohybuje? neviete? jasne, ze si spravime aj prieskum, ale chcem sa aj takto popytat na skusenosti.
@kellypiu Podľa mňa je tá cena aktuálna aj teraz, však to zas nie je tak dávno písané. Záleží od toho aký veľký ten domček aj chcete. To si nespomínala, ani žiadne bližšie špecifikácie 🙂 My máme niečo podobné, kľudne sa podelím o skúsenosť, len aj ja mám na teba otázky 😀
@marecek55555 máme 1 plechový a 1 murovaný. Teraz ideme stavať ešte 1 murovaný., pretože ten plechový začal zatekat
@marecek55555 máme 1 plechový a 1 murovaný. Teraz ideme stavať ešte 1 murovaný., pretože ten plechový začal zatekat
@memma Tie plechové za veľa nestoja, tiež sme mali najskôr taký, ale vydržal asi dve sezóny. Teraz máme tretí rok drevený, je to rozdiel.
@kellypiu Podľa mňa je tá cena aktuálna aj teraz, však to zas nie je tak dávno písané. Záleží od toho aký veľký ten domček aj chcete. To si nespomínala, ani žiadne bližšie špecifikácie 🙂 My máme niečo podobné, kľudne sa podelím o skúsenosť, len aj ja mám na teba otázky 😀
@zdenusa4 tak cca asi 3x3 metre. nechceme to nijak velke. aby sa tam pomestilo to, co potebujeme, nejake sedenie sa spravilo pri domceku a tak. ako isto nic take, kde by sa prespavalo a byvalo.
@zdenusa4 tak cca asi 3x3 metre. nechceme to nijak velke. aby sa tam pomestilo to, co potebujeme, nejake sedenie sa spravilo pri domceku a tak. ako isto nic take, kde by sa prespavalo a byvalo.
@kellypiu Ahoj, my sme kupovali na jar domček podobných rozmerov. Objednávali sme ho od chatky Lemon. Skús pozrieť tam. Neviem ako presne si ten váš budúci predstavuješ, ale výber je dosť veľký by som povedala 🙂 Ak by si mala konkrétne otázky, tak napíš. Ale však to zase nie je taká veda, kúpa takejto veci si myslím 🙂
@kellypiu No a pozerali ste už niečo? Alebo to máte trebárs nakreslené, že ako by ste si to predstavovali?
@kellypiu No a pozerali ste už niečo? Alebo to máte trebárs nakreslené, že ako by ste si to predstavovali?
@zdenusa4 no len taky zbezny nacrt, ja to neviem tak presne kreslit a manzel sa tiez orientuje na ine veci skorej 😀 akoze predstava by bola. uz sme nieco aj pozerali, mozno mame par vytipovanych, len este chcem pockat, ci pridu nejake odporucania.
@veroniak12 vdaka za odporucanie 🙂 uz dlho mate ten domcek?
@zdenusa4 no len taky zbezny nacrt, ja to neviem tak presne kreslit a manzel sa tiez orientuje na ine veci skorej 😀 akoze predstava by bola. uz sme nieco aj pozerali, mozno mame par vytipovanych, len este chcem pockat, ci pridu nejake odporucania.
@kellypiu ked sa pytas na to, ze ako dlho maju domcek. tak mne napadla ako prva otazka, ze ako dlho taky domcek vlastne vydrzi 🤐
@marecek55555 máme drevený, teraz by som už taku plechovú garáž kúpila s oknom. ..., ale doma musím byť ticho, lebo ja som chcela drevený, muž plechový 🫣, bolo po mojom, že je to krajšie, ale už aj garáž je vo farbe drevo.
@kellypiu Vieš čo? Asi si nejakých 5 - 6 rokov? Ani neviem takto narýchlo teraz 🙂
@kellypiu Vieš čo? Asi si nejakých 5 - 6 rokov? Ani neviem takto narýchlo teraz 🙂
@veroniak12 Fotku by si nejaku nenasla? To je uz jedno, ci nejaku od montaze alebo teraz posledne 😔
@marecek55555 máme drevený, teraz by som už taku plechovú garáž kúpila s oknom. ..., ale doma musím byť ticho, lebo ja som chcela drevený, muž plechový 🫣, bolo po mojom, že je to krajšie, ale už aj garáž je vo farbe drevo.
@margotka17 A nie je ten plech predsa len lepšia voľba, nakoľko drevo neustále pracuje a aj keď prší, tak môže po nejakom čase oškaredieť?
@veroniak12 Fotku by si nejaku nenasla? To je uz jedno, ci nejaku od montaze alebo teraz posledne 😔
@manqua Jasné, že by sa našla fotka 🙂 Takto posielam aspoň niečo. Ja som antitalent na fotenie, ale pre predstavu hádam postačí 🙂

@marecek55555 plechovú garáž. Za mňa lepšie ako drevo.