Potrebujem súhlas suseda na betónový plot?
Dobrý deň.. Prosím aké máte ploty od susedov? Chceli by sme betónový (alebo aj niečo iné),
sami ešte nie sme celkom rozhodnutí..
Chcem sa opýtať čo ste dávali betónové panely, potrebujem súhlas od suseda? On má tam posadené a neviem či bude súhlasiť že mu tam bude robiť tieň...aj keď veď slnko sa točí ale teda či treba jeho súhlas... Ďakujem
@andrejka1974 prejdi sa po dedinach, ake krasne a bezpecne vedia byt ploty, respektujuce k okoliu, sused aj suseda dokaze pozdravit. Tie betonove opachy, to je vymysel novodobych mestanov, co zatuzili po dedine, ale vadi im kohut, vadi im sused…uplne nepochopenie suzitia na dedine
@julish s prestávkou 7 rokov keď som sa vydala do mesta celý život cca 30 rokov žijem na dedine... skôr je problém že ak nemá sused to čo mám ja, tak by ma v lyžici vody utopil... závisť a zloba robia z človeka netvora... neviem inak nazvať niekoho kto vezme psovi život..
Nedoťahujte sa kto má aký plot( komu sa aký páči), toto vôbec nebolo postrehom otázky...
Všade sa však nájdu ľudia, ktorí musia dávať rady a postrehy aj keď nie sú vyžiadané. To ale nikoho nezaujíma a zbytočne sa vyjadruje!
@julish co ju tu furt presviedcas na svoj nazor, autorka nech si da plot aky chce a ty maj tiez aky chces...je to iba jej vec a jej majetok co tam bude mat...a ty si tu ides stale svoje, ako pokazene radio...niekto chce mat sukromie a od susedov klud, tak uz sa do nej nestaraj, ak jej nevies poradit...
ahoj. momentalne riesime plot u babky, na stavebnom urade nam povedali, ze ak bude betonový, 2m, treba to nielenze oznamit ako drobnu stavbu, ale ziadat aj povolenie.(bude to obyčajny pletivovy)..kedze u babky je to v intravilane obce, ale aj v CHKO, davala sa ziadost aj na zivotnom prostredi, ktoru na obecnom urade pozadovali dolozit. aby sme sa nehadali so susedmi, zavolala som tam 2 geodetov, kt. vytycili hranice pozemku
Ďakujem všetkým, ktorí sa snažili pomôcť🙏 😘 a tí ostatní 😂😂😂😂 dúfam že už je vám lepšie 🤦🤦🤦
@julish ja na tej dedine žijem,narodila som sa v meste, nie,nezdravia sa tu susedia a hnevajú sa za kohúta, dokonca sú to susedia,ktorí sami tú hydinu chovajú,z druhej strany sú susedia,ktorí všetko striekajú a nielen sebe,ale aj susedom okolo seba. Tiež som bola zástancom pletivových plotov, keby náhodou aby sme si navzájom pomohli, ale keď posledné suseda (vážne chorá)zúfalo kričala na manžela, ktorý ju v záhrade nepočul a ja som ho oslovila,že ho vola manželka,namiesto ďakujem ma "otituloval " a poslal do teplých krajín- slušne povedané. Od tej chvíle som rozhodnutá pre betónový plot.
@julish lenže u nás je neprijateľný pletivovy plot bol nutný len betónový

@julish ide o to že moja dcéra si neublíži o pletivovy plot