Ahojte,
nemate nahodou niekto tieto solarne lampy z Action? Viem viem ano, boli lacne. 5e 3ks, kupili sme 9 lamp dokopy a ani JEDNA nesvieti. 🥲 Ani jedna. Vcera hned rano som ich dala do zahradku, nech na vecer uz svietia a nic.
Nema ON/OFF tlacidko, iba ci chcem farebne alebo biele svetlo. Nie je tam ziadny blokator nic. V navode pisu, ze ked sa nabije baterka, automaticky sa rozsvieti.
V komente davam fotku.
@elenka.k akurat tak do kosa. vyhodili sme krabicu aj vsetko 🥲 ale fakt zaujimave, ze ani jedna....
Tak, práve som prišla z balkóna a to tlačidlo, čo je akože farby, sa posúva, má 2 stupne , je to ako of a on a keď na stranu sa zapne, ak vrátiš naspäť sa zmení farba , ale musíš vrátiť do spiatočnej polohy a v strede je to vypnuté.
@elenka.k krasne. Nam zial nesvietia. :( uz 2 dni boli cely den na slnku....
A posunula si to tlačidlo?
@elenka.k mam to uplne na okraji kde je white
@elenka.k ci treba aj nejak inak??? Mne napriklad ide iba iba na 2 strany. Bud biela alebo farebna
@elenka.k ano ano, skusam aj na jednu aj na druhu stranu. Viackrat. Nic. Nereaguje
@elenka.k nasla som chybu. Stiahla som dole tu tycku. uz z nervov
a co tam je... Papierik. 🥲🥲🥲
@elenka.k anooooo, presne toto
@elenka.k ano, nasla soooom. ️ Ste uzasni, dakujem vam za laskavost.
️
️
️
Rádo sa stalo 🥰
Každé majú iný system)tiež som mala umelohnotnu poistku, ale na inom mieste.Tak nech svietia
@elenka.k nahodou na to som prisla aspon som napichat vedela
No, svietia?
Mam také isté. Musíš dat dolu tu plechovú tycku a tam je priesvitná poistka. Tu vyber a budú svietit
fu, tak neviem, nám svietili hneď večer už, vtedy
pozriem na nich doma a dám vedieť
tak uvidíme, ak tak - pôjdeš ich vrátiť, možno sú chybné