Starostlivosť o tučnolisty
Ako sa starať o tučnolisty, aby prežili? Presadiť len do zeminy z obchodu alebo nejako zmiešať s riadnou zemou? Polievať len striedmo? Naposledy mi neprežili, budem vďačná za rady 🙂
Zalievka raz za mesiac bohate staci, este lepsie mu bude ak ho raz za 3 mesiace na hodinku namocis aj s kvetinacom do lavora nech sa napije a potom sa nestaras dalsi strvrtrok
som jedna z mala u ktorej tucnolisty neprezili 🙂 pritom by som ich velmi chcela, su krasne
Uplne ich ignorovat. Ale naozaj. Pravidelne polievanie ich hned zabije. Detto presadzanie. Ja tak raz za uhorsky rok ak si spomeniem tak ich polejem. Mam ich v chladnej miestnosti kde sa nekuri a je tam rozptylene svetlo. Ziadne hnojenie, sprchovanie a pod.
Ďakujem 🙂
A kvitol Vám už niekedy tucnolist ?
Uplne ich ignorovat. Ale naozaj. Pravidelne polievanie ich hned zabije. Detto presadzanie. Ja tak raz za uhorsky rok ak si spomeniem tak ich polejem. Mam ich v chladnej miestnosti kde sa nekuri a je tam rozptylene svetlo. Ziadne hnojenie, sprchovanie a pod.
@bg92 ked clovek im chce tiez trochu dopriat 🙂 Skusim to este raz a nebudem si ich vsimat a vodu dostanu len na statny sviatok

substrát pre sukulenty a nestarať sa 🙂. JJ, polievať zriedka (je to sukulent, skôr zhnije ako uschne) a umiestniť na dostatočne svetlé miesto.