icon

Úprava záhrady - kamene namiesto trávnika

slovaskab
4. máj 2025

Tak priatelia, potrebovala by som vaše hlavy a názory. Tuje idú preč, bude tam vavrinovec. Ale diskusia je úplne o niečom inom. Likvidujeme trávnik, mulčovaciu tak isto. Keďže malo prší v lete je to tam všetko zhorene. V zatravňovačkach je bielo hnedý drobný kameň. Napravo je cca 30 cm pas z bielych kameňov. V predzahradke je na celej ploche mulčovaciu kôra. Nepíšte mi prosím, že zavlahu, že zelený koberec, keďže sme radi, že máme vodu na polievanie zeleniny a zopár stromov. Moje riešenie je kameň. Nič iné ma nenapadá. Dlažba na chodníku je taky sivý čierný, tmavoruzovy mix. Akej farby tam dať tie kamienky a akú veľkosť aby to jak tak esteticky vyzeralo. Vopred ďakujem a cením si Váš návrh. POTEŠILO BY AJ VAŠE FOTO.

viestta
4. máj 2025

vymen mulcovaciu koru za mineralizovanu stiepku, dokonca ju mozes dat aj na tu povodnu aj na travnik. A vysadbu daj z rastlin, ktore dobre znasaju slnecny upla a sucho, napriklad borievky. Mozes mat kazdu inu a rozne tvary aj farby. Nebude to treba zalievat, len prvy rok po vysadbe ich udrzat pri zivote, na co mozes v pohode vyuzit vodu z umyvania zeleniny alebo zo sprchovania, nebudes nou plytvat.
https://izonovum.sk/co-znamena-mineralizovana-s...

janka_266
5. máj 2025

@slovaskab budem sa opakovať, ale predtým ako to zasypete kameňom, pozrite si ytb kanál flera tv, instagram žijte ve sve záhrade, a všetky ich ďalšie projekty a vysaďte tam niečo, čo znesie teplo a sucho