Trampolína na zavlažovanom trávniku

danulienka78
7. máj 2020

Dobrý deň, chceli by sme synovi kúpiť trampolínu. Naš dvor pozostáva z malej užitkovej záhrady 4x5 m a ostatné máme záhony a zavlažovaný trávnik. Takže jediné miesto, kam by sa mohla dať, je práve ten trávnik. Má niekto trampolínu na tráve, kde sú závlahy? Bojím sa toho, ako sa bude zavlažovať pod tou trampolínou, či tá tráva nevyschýna, ako je to s kosením trávy pod ňou? Má niekto skúsenosť? Minulý rok sme dávali trávový koberec, tráva je krásna, tak sa toho trochu bojím. A tiež ma zaujíma, závlahy idú skoro ráno, či je potom trampolína mokrá zvnútra. Ďakujem za rady a skúsenosti.

palacinka_ba
7. máj 2020

@danulienka78 myslim ze si si aj odpovedala, lebo kazda z tych situacii moze aj nemusí nastat. Ako je to s kosením pod ňou tiez asi tusis, ked sa pytas. Systemom das nabok 😁. Mokra bude od zavlahy ak ju polejete co zavisi aj od teploty vonku a množstva zavlahy a kedy na nej budete chciet skakat. Neviem ci pod trampolinou vyschne, nam skor "odisla". Pod trampolinou bolo skratka vidno ze tam trvale bola polozena a trava tam mala ine podmienky. Ak zalievate zem mate mokru makku a skakanie urobi kolajnice alebo priehlbiny casom. Vobec to ze bude trvalo polozena. Pod nozickami trava zarucene nebude. Ale zas ja by som to tak neriesila, bud ju tam mam lebo ji chcem, cize ma trava pod nou netrapi alebo nemám. Alebo urobit trvalejsie miesto na nu, strk, kocky... Ale niekedy to potom zvykne pri skakani hrkotat.

palacinka_ba
7. máj 2020

Ak by som niečo viac riesila je ci nebude prekazkou v zavlazovani toho zbytku. Ako su ulozene trysky.

mareri
27. dec 2020

aj my mame trampolinu, ale mame ju na suchom mieste, teda dali sme pod nu betonove kocky. A občas si na nej zaskačem i ja, nielen naše deti

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz