icon

Aká je trvanlivosť plienok?

mia_ko
9. apr 2013

Ahojte, viem že je to možno hlupa otazka ale do kedy sa maju spotrebovať plienky? Mám ešte 3 neotvorené balíky ale dcere už budu malé a na obale je datum spotreby nečitatelný. Ked ich neotvorim nič sa im nestane či? Ďakujem

gubcikova
•
9. apr 2013

moja svokra mala roka a pol otvorené plienky a v pohode

freyjanr
•
9. apr 2013

neviem si predstavit co by sa im mohlo stat...

maryanna
•
9. apr 2013

plienkam trva niekolko desiatok rokov kym sa rozlozia, takze myslim si ze plienky ako take vydrzia neobmedzene

elkey
•
11. apr 2013

moja znama mala pol roka otvoreny balicek Pampers a uz neboli dobre.. ta emulzia ci co to je bola skristalizovana a vysypavalo sa to z plienky..

krenkova
•
11. apr 2013

Ak nevieš, čo s nimi, môžeš ich predať cez bazárik tu na MK. Všimla som si, že maminky predávajú bud tie plávacie, alebo ked majú navyše ako ty 😉

simca06022011
•
11. apr 2013

skus skocit do drogerie a pozriet sa na take plienky, uvidis aky cca tam maju datum spotreby... urcite nebudu fungovat nepretrzite ako aj ina kozmetika, su totiz napustane gelikmi a aromami a kremikmi... :P

sedmokravka
•
11. apr 2013

@mia_ko mam pampers v cestovnej taske co nosim a po polroku som ich musela vymenit. boli uz take nadychane vzduchom. tieto stare sme potom v ten den aj minuli a vsetko som musela ocikane oprat, mozno nahoda, ale na bokoch sa mi zda drzali blbo 🙂

janana1612
•
15. máj 2013

No neviem 🙂 ale myslím že by sa im nemalo nič stat,a ked sa bojis tak skus predat...🙂 teraz pozeram otazka ešte z aprila 😉

fredy92
•
14. okt 2017

Ahojte používa niekto Babylove plienky ?

Mám doma trojky neotvorene balenie a moja mala dcéra už má 4 veľkosť

Predám za polovičnú cenu

Tel 0903599959
Okres Bratislava Trnava a hlavne zilina