Aké lehátko do vane pre 4,5 mesačné aktívne dieťatko?
Ahojte, poradte prosim tipy a skúsenosti ako kupete deticky 4-5 mesacne. My mame lehatko do vane, vzdy napustime tak tretinu vane vody a ma to velmi rad, kope nozickami ostošesť. Lenze problém je, ze z tohto lehatka (ako na foto) uz pomaly zjavne vyrastá, a ked kukam na nete všetky podobne sa pise ze su do 8 kg. Maly ma 7,5 kg teraz. Neviem vyguglit ziadne podobne lehatko pre vacsiu veľkosť, odkiaľ by nevypadaval. Nasla som akurat babyring, ale pise sa o tom dost negativneho.. Nejake napady? Diky vopred 🙂
@slobodnamama777 úžasná rada dakujem
Ale ved naozaj ho nepotrebuje, normalne nech lezi vo vani. Mam dve deti a lehatko sme nikdy nemali, ked boli uplne mali, drzala som ich, ale v 4 mesiacoch uz normalne lezali vo vani a kopali si a clapkali 🤷♀️ Davala som im ale pod hlavicku do vody poskladanu plienku, aby nemali tvrdo 😅
@brendaa no kúpeme ho vo velkej vani. A uz par mesiacov sme si tak zvykli na to, ze lezi v lehatku a kope si a ja ho polievam zo sprchy a umyvam vsade, ze neviem si to inak predstavit. Mám dost problemy s chrbtom, takze ci uz v malej vanicke.alebo vo veľkej vani, určite by to bolo ďaleko namahvejsie ho kupat len s tym, ze ho drzim

Lehatko je zbytocnost, nechapem co tam riesis, naco ti je, vsak ho nepotrebuje.