Aké máte skúsenosti s odsávačkou na vysávač?
je to dobra vec len niekedy sa bojim ze malej tym ublizim
super vec,jedina,ktora sopliky vytiahne... 😉
je to super vec, občas to ešte aj teraz použijem. ďeťom sa to páčilo, pred vysatím soplíkov som sa snimi stym hrala, sa im páčilo keď som im to priložila k tváry alebo na ruku 🙂
trošku hluku ale účel plní na 100% 🙂
molli len smelo.naopak iba pomozes ver mi vijem ocom hovorim.pouzivala som pri mojich 2detoch.jeto spasa.
Kolko ma mala mesiacov? Mne nastastie deti do roka moc nechoreli, mozno to bolo kojenim. Pise sa na nej, ze je od narodenia, to by som sa vsak bala. Pouzivala som skor ustnu odsavacku- ta s dvoma hadickami. Pamatam pri strednom synovi ten boj, mal nieco pred rokom, ale udrzat ho pri odsavani bola riadna fuska. Inak odporucam urcite, mimo toho hluku, perfektna vec kym sa nenauci smrkat. Hlavne ked to velmi steka, zabrani to zapalu usiek...
super vec lepsie ako ustami ale bojujeme ked ideme odsavat nostek 😒 ale mame to cuby-dup
ahoj, aj ja som sa dosť bála, ale skúsila som ju keď malý fučal ako lokomotíva a soplíky mal niekde vo vnútri, takže inak von nešli. Vtedy mal 2 týždne. Moja mama, keď to videla, tak musela odísť, že čo mu to chcem robiť, že ho idem týrať. Teraz príde sama za mnou, že mu mám vysať nos 😀 😀 😀
...uplne super vecicka 🙂
veeeelmi dobrú skúsenosť. Nobelovú cenu tomu kto ju vymyslel 😀 ozaj super vec. my aj teraz práve používame lebo malá je chorá a mám ju od 1 mesiaca čo sa narodila takže ja len odporúčam. 😵
Aj ja to mozem len odporucit,je to dobra vec a pomoze to dietatku🙂
Vôbec sa nemusíš obávať-mám to vyskúšané a funguje to skvele, aj keď to vyzerá drasticky. Je však podľa mňa dôležité, aby drobec poznal zvuk vysávača a nereagoval strachom. Celé odsávanie treba urobiť rýchlo a opatrne 😉
velmi dobre🙂
superna vecicka😉 😵
nič lepšie som nemohla kupiť...nebyť hluku 😅
No, poviem Ti, ja toto odporucam kazdemu, kto ma dieta, ved ked to das na vysavac a prilozis si to na prst, tak to nema taky tah ako vysavac, to sa neboj...u nas poviem pravdu, malemu zachranila zivot...lebo mal relux a raz ako to zvracal prudom, tak to vdychol...vtedy nam nepomohlo nic, obycajna odsavacka absolutne nepomohla...ale nastastie prisla sanitka a ti ho odsali..inak by sa nam zadusil :( ...a vtedy sme si tuto odsavacku na vysavac kupili a ked sa situacia opakovala a maly grckal a mal to v ustach, v nosteku, tak sme ho tymto krasne odsali sami...proste ja bez tejto odsavacky pri dalsom babe ani na krok...Naozaj, nebudes lutovat, urcite to doma maj.
perfektna vec neviem si predstavit ze by som maleho terorizovala s nejakou balonikovou. Tuto prilozis a je to ...
skvelá vec, tiež môžem len odporúčať
uzasna vec 😉
vynikajúca vec!!! používame ju aj teraz... Tamarka si zapne vysávač a sama si vytiahne soplíky 😀
Skúsenosť len pozitívna, vrelo odporúčam. Mám aj takú dobre drahú okolo 40 € na batérie, ktorá by mala vytiahnuť soplíky no musím konštatovať, že to boli vyhodené peniaze von oknom. 😠 Škoda, že som ju kúpila ako prvú a bez toho, aby som sa s niekým poradila.... Na túto na vysávač nedám dopustiť 🙂
suhlasim super vec a ak to pouzivas pravidelne pri nadche tak je aj ucinna prevencia pred zapalom ucha-zapriceneni nadchou]
@kika29 takze nobelova cena patri madarskemu [vedcovi]rektorovi menom Dr. Vacity Jozsef !?
nasa mala si sopliky vysava sama a pritom sa rehni 😀
lepsiu podla mna uz nikto nevymysli...jednoznacne odporucam 😉
odporucam! je to skvela vec. neviem pochopit, ako som mohla fungovat pri prvom dietati bez nej...
Tiez ju mozem len a len odporucit,Matusko bol casto chory a velmi nam pomahala....a nemusis sa vobec bat ved na vysavaci mas moznost zvolit si aj mensi tlak...takze jej nemozes ublizit....utekaj si ju kupit 😀
vynikajuce, odpuručam všetkými desiatimi, rýchle učinne bezplaču
ja tiel možem len odporučiť,je to super vec,mala si tiez uz aj sama chce odsavat 😀
urcite jej tym neublizis, je to chranene - viac toho tlaku to tam nepusti, a je to jedina sanca ako babatke pomoct...urcite to pouzivaj.
je to veľmi dobrá vec..náš malý vôbec teraz ani nemá strach z vysávača, keď pozná ten zvuk 😀

ahoj, ja som mala tiez obavy, ale tento tyzden som ju pouzila prvy krat nakolko ma maly sopliky a nelutujem,ze som ju kupila, maly prve tri razy reval lebo sa boji vysavaca, uz sa neboji neplace, len sa tak troska jeduje, a dokazem mu odsat aj sama co som pred tym obycajnou hadickovou nedokazala...takze odporucam...ked to videli moji rodicia skoro odpadli a nechapali 🙂