icon

Ako často krémovať bábätko opaľovacím krémom?

vejula
13. júl 2011

Dobry den. Synček ma 15 mesiacov mam kupeny kremik Daylong Baby 30. chcem sa spytať po akom čase po nakremovani treba dieťatko natrieť opať a či pri kontakte s vodou treba tiež vždy nanovo nakremovať. Dakujem za odpovede

elise
13. júl 2011

@vejula ja kremujem malého každú hodinku ak natriem hrubšiu vrstvu každe 2 hodiny ale snažíme sa nevystavovať slnku sme v tienikoch. ak je to napríklad na pláži alebo pri vode tak natieram každu trištvrte hodinu a vždy ked vyjdeme z vody alebo z bazeniku. my máme citlivejšiu pokožku tak tapoužívame 50 faktor.

misik1
13. júl 2011

moja ma 13 mesiacov, ja natieram len rano,kym ideme vonku...ale tak ten pobyt na slnku,je len do 11.00, a vacsinou ju nahanam,nech si beha a hra s av tieni...moja sa ale pekne pomaly opaluje a hned do hneda...

luciferova
13. júl 2011

Pred casom tu bol mesiac prave s daylong a toto sa tiez rozoberalo. Kuk sem
http://ads.mojasvadba.sk/www/delivery/ck.php?oa...

Ak link nepojde, daj si do vyhladavaca daylong a vyhodi ti to 😉

vejinka
13. júl 2011

no podla mna kremovat raz max dva krat za den! Ja kremujem tesne predtym ako ideme von vsetky casti tela ktore su odhalene-ruky nohy tvar krk usi. Som si ista ze prilisne kremovanie aj ked kvalitnym opalovakom je nebezpecne.do tela sa dostane moc chemie a ak nie chemie tak kadejakych sajrajtov ktore tam nemaju co robit tak dlho a opakovane.bohate staci napr.daylong natriet raz denne. My mame niveu 50 a natieram raz denne predpoludnim popoludni uz nenatieram a este taka malickost..vsetky tieto znackove opalovaky su vodeodolne.ak mam pocit ze dieta sa vo vode dlho moci mozem natriet este raz ale nie kazdu hodinu,dve..menej je v kazdom pripade viac!

bosoriak
13. júl 2011

@vejula Ja som minuly rok kremovala malu vzdy predtym ako sme isli von, chodili sme 2x denne. Ked boli obrovske horucavy, tak sme isli von rano uz okolo 7.30 a vecer az okolo 18.30 a kremovala som len rano. Zas to podla mna netreba prehanat, trochu odolnosti voci UV by mala mat koza aj bez kremu.
Po kupani by som natierala znovu len ak by bolo dieta extra dlho vo vode, rozhodne netreba ked sa dvakrat omoci.
Trosku ina situacia je, ak ma dieta citlivu pokozku alebo sa lahko spali, tam je caste natieranie asi potrebne, aj ked je skor lepsie byt v tieni ako stale kremovat. Ale pozname decka, udrzat ich v tieni je obcas nemozne. 🙂

annaopialova
14. júl 2011

ahoj treba kremovat aj ked vide z vody a ty ho utries tak treba znova nakremovat nevistavuj ho zbytocne ak je slniecko moc horuce abynedostal upal

klauduska
14. júl 2011

my tiez kremujeme len rano,ked ideme von,mame biodermu 50 detsku
a poobede len vtedy ak viem,ze budeme na slniecku,ze sa nema na zahradke kde schovat.....lebo beha polonahy....
ale ak by sme boli napr. na plazi,tak by som kremovala castejsie,ale zasa nie kazdu hodinu... 😉