icon

Ako čistíte odsávačku soplíkov na vysávač?

miskatn
17. feb 2012

Ja mam typ, ktory ma dlhu hadicku na vysavac a neviem ju vycistit, Skusala som ju vyvarit, vystriekat, ale uz su tam take male cierne bodky a nstale nic. Kupila som si aj dezinfikator, co sa predava v lekarnach na cistenie inhalatorov a podobne, ale dostrekne mi to na max par centi, takze nepomaha... Neporadite niekto z vlastnej skusenosti prosim ?

bv_alexandra
17. feb 2012

@miskatn no ja ju celú rozoberiem, pomumývam, na tie najtenšie miesta idem paličkou do nosa. a potom dam vyvariť. ona sa dá krásne celá rozobrať 🙂 Teda aspon tá naša. 🙂 http://www.maderna.sk/katalog/product/8586/ ja mam takúto 😉

rainbow0508
17. feb 2012

Hned po odsavanii si napustim do toho trošku horucej vody, prichytim prstami z oboch stran a poriadne prehrkam...ta horuca voda tie sopliky uvolni...ak treba, aj viackrat zopakujem, kym nie je citsa.
Inak musim priznat, ze mam az panicky strach neurobit to hned, aby nevyzerala tak, ako som raz videla u jednych znamych, ktorym sme boli strazit drobcov...radsej si to ani predstavit...humus ako nikde inde...

bosoriak
17. feb 2012

@miskatn tiez sa mi zaniesla, pouzila som na to domestos s vodou - napustit, nechat posobit a vyplachnut, je ako nova.

luly13
17. feb 2012

@miskatn ja som si napustila do umyvadla vodu, pridala klasicke savo(ktorym sa aj hracky mozu dezinfikovat), nechala posobit,dobre vyplachla a odsavacka bola ako nova 😉

edita84
17. feb 2012

@miskatn no ja ju preplachujem hned po použití ale raz za čas tú hadičku vyčustím tak že gázu dám na špáradlo a ked je gáza už na druhom konci nalaješ tam jar a tú gázu ťaháš z jednej strany na druhú a to dá dole aj tie čierne bodky a potom prevarím 🙂

miskatn
autor
17. feb 2012

@bv_alexandra @rainbow0508 @bosoriak @luly13 @edita84 dakujem vam ste zlate. 🙂