icon

Ako kvalitná je membrána Geox?

horana
8. okt 2015

Prosim znale mamicky o radu. Vzdy som detom kupovala Superfit ako zimne topanky a to od isteho casu vyhradne, nakolko vsetky ostatne membrany (Dei-tex a pod) im premokli. Za usetrene peniaze mi to nestalo. Jedine superfit mohli mat aj stojac v mlake, v mokrom snehu cely den a pohoda. Teraz sa mi vsak naskytla moznost kupit cenovo dostupnejsie GEOxy. Ako zimne s nimi nemam skusenost. Je to niekto kto by ich vedel porovnat so Superfitom, ci su rovnako kvalitne, ci NAOZAJ nepremoknu.
Prosim o nazor hlavne mamicky, ktore naozaj vidia ze tie menej kvalitne membrany premokaju, lebo ked podla niekoho je kvalitna temer kazda to sa zas nezhoduje s mojou skusenostou a potrebujem naozaj funkcnost. Dakujeeem 🙂

madono
•
8. okt 2015

Ak máš možnost kúpiť Geox tak nevahaj, je to najlepsia značka na obuv. Mali sme viackrat vramci rodiny a žiadne nepremokli, dokonca ani také co sme zdedili po bratrancoch. Teraz som kupila aj prechodne na jesen, trochu iný typ aj povrch, tak dúfam že ma nesklamu.

viera27
•
8. okt 2015

@horana s GEOX membranou Amphibiox skusenosti nemam, ale deklaruju 100% vodeodolnost. Ale ak ti nesadnu, alebo mas pochybnosti, chod do tej Gore tex (ako pri Superfitoch). Tam mas na vyber veeela znaciek.

hori
•
8. okt 2015

geox, superfit, alebo ecco ak poznas... myslim, ze kvalita je porovnatelna... geoxy snehule urcite nepremoknu.

daniela242
•
8. okt 2015

Ja som až do minulej zimy preferovala Geox topánky, ale teda neviem či som natrafila na vadný kus ale dcérke zimné snehule poriadne premákali 😒 Stalo sa to len pri jednom druhu topánok, ostatné boli ok, ale dôveru v Geox značku mi to teda narušilo 😒

ludka0409
•
Autor odpoveď zmazal
•