Ako obliekať bábo v horúcich dňoch?
Ahojte maminy mám doma dvojmesačného chlapčeka,je to moje prvé bábätko a moc dobre neviem ako ho obliekať keď začínajú vonku také horúčavy. Veľmi rada si nechám od vás poradiť. Vopred Ďakujem 🙂
@zuzi2583 ja mam junoveho a ked boli ozaj horucavy, nad 30, tak mal len taku bavlnenu podlozku v kociku, body s kratkym rukavom a ponozky. Ja osobne by som uz 2mesacne nedavala v teple do fusaku (lebo videla som aj take). Pre istotu som vzdy vzala do tasky deku, dupacky a svetrik, keby sa ochladilo.
Jejda to nie.. vonku 30 C a fusak.. mne sa syn narodil v juli a bolo horuco.. mal len body a tenke ponozky.. nic viac.. treba obliekat ako seba 🙂
maly s ami narodil 1.augusta a dávala som mu body s kratkym rukavom a bez krataskov. ponožky , lahunku čiapku na hlavičku, a plienku cez kočik ked moc slnko pieklo, ked bolo trosku chladnesjšie tak som ho pokryla najtenšiou dekou aku saom našla alebo plienkou. inak babo sa ma obliekat tak ako seba plus jedna vrstva naviac 😉
Ked zacali minule leto horucavy tak dcerka mala 3 mesiace. Na noc som jej obliekala iba body s kratkym rukavom a prikrivala bambusovou plienkou. Na von lahke bavlnene saty alebo tielko, na hlavicku satku len aby boli zakrite uska, nozicky bose. Pripadne zase zakrit bambusovou plienkou. V najvacsich horucavach som ju ani nebalila nasiroko.
hlavne vzdusne radsej nieco lahsie a prikryt tenkou deckou aspon ja som to tak robila ale ponozky som davala stale
zalezi aj ako je zvyknute od malicka, my sme prveho dost babusili (a je majovy), druhy je od narodenia teplokrvny, ten bol v body alebo tricku a plienke bez ponoziek, tretia tiez tak. pri tych najvacsich horucavach. uvidis, oblecies a ak bude spotene, tak das nabuduce menej 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/prve-babo-co-mu-obliect-cez-den-a-co-v-noci/