Ako obliekate deti v počasí +10°C n prechádzku do kočíka?
🙂
Mikinu som vymenila za tenšiu a bez deky
...ja by som tú deku nechala...Ako píše xlucia, drobec sa nehýbe, len sedká, tak tá deka mu príde, myslím si vhod 🙂
Mam rocnu dceru v kociku. Obliekam jej body, tenke bavlnene tricko, sveter a bundu (capicu + tenke rukavicky). Sedi vo fusaku. Nam sa moze zdat na prechadzke teplo, ale dieta v kociku sa nehybe, takze deka alebo fusak je namieste. Kto by si to chcel vyskusat, tak nech si sadne v parku na lavicku a vydrzi tam hodinu bez pohybu 🙂
body, sveter, kombineza a fusakodeka (kupena na MK od marha) 🙂 a stale nosim v kapse este jednu deky pre pripad
Presne ako pise @hajajanka je mi luto tych chudatiek co su v buginach bez deky ci fusaku...
Ja mam 10mes. dietatko a tak ako @hajajanka len bez rukaviciek a miesto hrubej capice co davam,som dala o trolinku tensiu (v takej hrubej mal minule spotenu hlavicku) a fusak samozrejme este ano 🙂
my sme bezfusakovi a bezdekovi... 😉 proste tak, ako mi dieta vonku beha, tak ho supnem aj do kocika... ale teda ma na sebe termo pancuchy aj zateplene nohavice, cizmy, hore body, mikinu, vetrovku, ciapku, salik... ked je tplejsie, tak riesim, ze namiesto termo pancuch dam len obycajne, namiesto zateplenych nohavic len podsite a pod... von nechodime nadlho, max. hodinka aj to s "vyhrievacou zastavkou" v nejakom obchode...
Take pocasie som zatial nezaznamenala tento rok. Mam stale fusak,maximalne bolo 7 stupnov,ale ide aj o pocitovu teplotu, ked fuka vietor, tak sa zda byt chladnejsie.
síce je to otázka, a rady sú tu dobré, ale mňa by zaujímalo ako obliecť 10dňové bábätko do tohoto počasia?
náš bude mať rok a obliekam mu tielko,tričko,na to tenký svetrík a takú tenšiu vetrovku,nie ani hrubu ani tenku.a ciapocky uz tiez nosi take tensie
musis ho obliect ako ty si oblecena kokso odnes som bola vonku mamky niektore normalne jarno a deti jak keby bolo minus 10 a deti revali a revali a mama sa cudovala ved bodaj by nie kokso ved mu bolo teplo

ako doteraz. pri sedeni je zima.