Ako sa správne starať o látkové plienky?
Baby dostali sme latkove plienky - nastavitelne nohavicky a taku frote vlozku, ktora sa nasuva dovnutra tych nohaviciek medzi premokavu a vrchnu nepremokavu latku. Ako to mam prat po cikani alebo kakani? Nemam k tomu navod a co som nasla na nete je skor take vseobecne, tato znacka sa uz nepredava. A dalsia otazka - skusali ste pouzit len tie PUL nohavicky bez vlozky na oducanie od plienky? Dakujem

Daj si do kupene kybel a tam ich budes more davat, raz za 2-3 dni operies plienky na 60 v pracku, ak sa da, daj extra body do pracky
Prat iba s praskom/gelom, ziadna avivaz.
Raz za cas, ked operies plienky, tak day Este raz do pracky, Bez prasku a nechat vyprat s cistou vodou.
Na odicanie si ine plienky.
Moj syn bol latkovany, nic lepsie som pre neho nemohla urobit.
neviem kolko kusov si dostala, ci celu vybavu, ci par kusov. Ja som pouzite davala do vedra s vrchnakom, pocurane rovno a pokakane hned v rukach som preprala. Pranie na 60C, najlepsie Lovela, bez avivaze. Mne vychadzalo prat kazde 2-3dni.
Tieto plienky su tzv.kapsove, vnutro je zrejme mikroflis a ten sa sprava ako sty dry v jednorazovkach, cize dieta neciti mokro a na oducanie teda su nanic. Bez toho saveho vnutra oni samotne toho mocu vela neudrzia.
Na oducanie som pouzivala klasicke stvorcove plienky v obycajnych Pul vrchnych nohavickach ako napr.Bum genius Flip tusim boli vtedy. Ja som 3 deti takto odlatkovala.
@euka210 to co mame nam vystaci tak na jeden den predpokladam. Cize zvazujem ci to aspon vyskusame alebo rovno darujem dalej, lebo uz chcem skoncit s plienkami (uz len mala sa musi o tom presvedcit sama 😀)