icon

Ako správne obliecť bábätko na noc?

ada78
23. sep 2007

Baby, poradte mi, co mam obliect 6-tyzdnovemu babetku. Doteraz mal normalne bodynko a dupky + som ho zakryla dekou, lenze sa zacal premiestnovat a odkopavat a potom sa budi od zimy. V zavinovacke byt nechce. 😒
Mam mu dat este jedny gate a kabatik?
Uz sa zacinam bat, nechavat mu deku a ine prikryvky v postielke, ze si to stiahne na tvaricku a pridusi sa.

Strana
z2
andy.a
23. sep 2007

ada,a také spacie vaky si neskúšala?? 😉

biccy
23. sep 2007

No,spacie vaky su super vec.Babätko sa neodkope a je pekne v teplucku.Daju sa kupit tensie,aj hrubsie.A nemusis sa bat,ze ich na seba stiahne,ako napr.deku. 🙂

andy.a
23. sep 2007

aj ja ich používam..jeden mám z Tesca a druhý taký starší som kúpila na MMB..a sú veľmi praktické.. 🙂

bubaczik
23. sep 2007

ja mam tiez ten spaci vak,a maly v tom nechce spat.. ☹

biccy
23. sep 2007

Bubaczik a nie je mu v nom napr.horuco?

nenka83
23. sep 2007

ja davam tie dupky z tesca-trojbalenie, su super... no a potom normal perinu, ked sa odkopka zakryjem. a uz trosku aj kurime.mne v spacom vaku nechcela byt vobec!

bubaczik
23. sep 2007

neviem,ale nemalo by byt..ale inak v inom nevymysla 😉

andy.a
23. sep 2007

nenka,to myslíš asi overaly,že?? 😉

biccy
23. sep 2007

Nenka a rano Ninku ako najdes?S tou perinou?

milhaus
24. sep 2007

moju ked zakryjem večer tak rano ma perinu pod zadkom na nožičkaach a zadok hore ale už je velka, ked bola taka mala spavala v perinke ale povolenej

ada78
autor
24. sep 2007

Dakujem dievcata.
Dnes pojdem s malym v ramci prechadzky nejake tie spacie vaky kupit. 😉 A co im davate pod ne?
My tiez kurime (chudak stary, sa budi spoteny ako kon 😀 ), ale maly je zimomravec. Ja sa v noci zobudim len ked zacne plakat na kojenie a to uz ma ruky a lica ako cencule, takze nam perinka vela neriesi. 😠

natal
24. sep 2007

Ja to riesim tak, ze ju polozim na perinku, alebo zavinovacku, zakryjem ju dekou a zo stran jemne zviazem perinku. Tak sa neodkope. Ale na zimu kupujem spaci vak.

mvl8
27. sep 2007

ja jej dávam zatial ešte tenké pyžamko a dam ju do tenšieho spacieho vaku.už kurime,ale ked má chladné rúčky tak jej dám ešte deku.a spinká ako v bavlnke

tanja61
27. sep 2007

ahoj Adi spacie vaky su super ja mojmu malickemu som tiez kupila pretoze do perinky je dlhy a nechce v tom spat a teraz mu je teplucko a ma aj trocha priestoru na kopanie nozickami 😉 a keby mu bola zima tak ho prikryvaj dekou ale zasun ju z jednej aj druhej strany pod matrac s toho sa nevykope a ani to na seba nestiahne 🙂

katusha
27. sep 2007

ja davam malu do spacieho vaku, pod to jej dam vacsinou body s kratkym rukavom alebo kosielku.
niekedy ju davam len tak do postielky a prikryjem ju hrubou dekou a tu na bokoch zapcham aby sa nevykopala 😉

katka76
27. sep 2007

mala ma spaci vak, pretoze sa hned odkope. je bez rukavov - ani hruby ani tenky - ma body, tenky zvrsok a dupacky

lilyk
27. sep 2007

my zatial pouzivame zavinovacku( ale uz zacina byt mala, my sme dost dlhyyy) a na zimu dam spaci vak, u nas perinka nema zmysel,ja davam cez den malemu dvoje ponozky inac by tu jednu ponozku vykopal za minutu 😀

shiju23
27. sep 2007

ja by som ti poradila ten fusak,ci jak sa to vola,co je na spanie,prave koli tomu odkopavaniu, my to pouzivame, je to vzdusne a dobry material,moj sa tiez odkopava,spi v tom a navrch mu dam jeho paplonik. vobec sa nepoteti a ma teple telicko,akurat. skus si to pozriet.

sorbik
28. sep 2007

..my obliekame taky bavlneny overal a davame do spacieho vaku, podla pocasia este prikryjeme dekou...mame dost chladno a celu noc zvykneme vetrat, aby sa dobre spalo...myslim si, ze ak ma mala v noci teple ruky, tak je to v poriadku, lebo celkovo mame v spalni asi chladnejsie ako by malo byt 🙂

angelos
28. sep 2007

akojky,moja Hanka sa narodila v decembri,najskor(asi prve 2 mesiace)spinkala v zavinovacke a potom sme presli na spaci vak.Chvalabohu jej nevadil,pretoze niektore deturence tam nechcu byt. 😖
Teraz spava v hrubom flausovom overale,pod ktory jej davam este bodynko s kratkym rukavom.Prikryvam je paplonikom,ktory viac-menej neustale odkopava. 😠

maminka07
28. sep 2007

ahojte, moja mala nechce o spacom vaku ani pocut... 😀 obliekam jej len bodycko s dlhym rukavkom, teplacky a zakryvam ju detskym paplonikom, je dost velky, na celu postielku, takze nema sancu sa odkopat. Mame v byte dost chladno, no zo zaciatku jej bola tiez zima a v noci bola cela studena, no teraz to uz je lepsie, uz si asi zvykla. Teraz je to uz v poriadku

kiwuska
28. sep 2007

aj m davame flisove overalove pyzamko a pod to bodynko s kratkm rukavom, na to lahsiu deku. myslim, ze aj ked sa odkopu nie je im chladno. do vaku by asi nchceli,

sorbik
28. sep 2007

...myslim, ze lepsie sa spi v chladnejsej izbe ako vo vykurenej...potom maju z toho deturence potnicky....aj moja mala spociatku studene rucicky, a teraz je to uz lepsie - tiez si tusim zvykla 🙂
Moj syn sa narodil v decembri (teraz bude mat 5 rokov) a tiez spal v chladnejsom prostredi, stale sme vetrali - vzdy spal dobre a teraz je neuveritelne otuzily, vecer si pusta vo vani studenu vodu a este ani raz nemal anginu a podobne choroby, vzdy iba zelene sopliky doniesol zo skolky....

wonderrka
2. okt 2007

...my davame bodiky s kratkym rukavkom na to nohavice a taku tenku košielku a nakoniec prikrijeme s dekou...teraz kurime a ked je malej horuco tak sa odkope a je dobre 🙂
mala ma 3mesiace ale musim sa priznat ze niekedy nemam ani sajnu ako ju mam obliect...

zuzka111111
24. jún 2008

ahojte
v ccom vam spinkaju detence v noci ked je tak teplo???
moja starsia ma opalovacky ale srtake je odkopana tak on je asi ok ale mladia ma 3 mesiace a par tyzdnov a ma cele pyzamko dlhe nohy dlhe ruky ... a asi jej je teplo ... len tiez sa odkope tak neviem ci jej nebude chladno v noci v kratkom... 😕

vedvies
24. jún 2008

ahoj zuzi,
mala ma iba body s kratkym rukavom a niekedy jej davam aj kratasy a od narodenia spi nezakryta, lebo sa budi ... dost casto meni polohu a paplonik jej vadil. Mame v spalni teraz 28°C a vonku je pritom 19°C - katastrofa

zuz11
24. jún 2008

nasa hank spi normalne v dlhom overalovom pyzamku, lebo je stale odkopana a neprikrije sa aj ked by jej bola zima tak pre istotu lebo konecne sa dostala zo soplov 🤐 ale u nas je najviac 25 v spalni a ak je to horsie pustam na chvilu klimu 😉

vedvies
24. jún 2008

zuz aj ja rozmyslam nad klimou - tento byt je otrasne teply - okna su na vychod a zapad a na juznu stenu pecie cely den a potom je horuca este aj teraz fu ani ventilator nepomaha

vedvies
24. jún 2008

dobru noc, uz je cas nasledovat rodinu do postele 😀

l.lara
25. jún 2008

ked mame v byte nad 27 st., ☹ tak spime len v plienocke, pod 27 v bavlnenom bodynku.

Strana
z2